Mišela Obama vingro televīzijas šovā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Par ASV pirmās lēdijas Mišelas Obamas lielisko fizisko formu viņas fani sajūsminājušies ne reizi vien – viņas bicepsus, šķiet, varētu apskaust pat Madonna. Tagad viņa pati Elenas Dedženeresas šovā apstiprinājusi, ka lieliskais izskats iegūts, pateicoties regulāriem fiziskajiem treniņiem.

«Katru rītu ceļos ap pieciem vai sešiem – atkarībā no tā, kas man jāpaveic. Dažreiz arī atļaujos mazliet paslinkot un pagulēt ilgāk, bet to daru tikai tad, ja vienīgais darbs ir palaist bērnus uz skolu. Taču katru dienu vismaz pusotru stundu veltu vingrošanai: kardiotreniņiem, spēka vingrinājumiem un arī pumpēšanās vingrinājumiem,» Obama stāstījusi šova vadītājai.

Elena Dedženeresa un Mišela Obama vingro TV studijā
Elena Dedženeresa un Mišela Obama vingro TV studijā Foto: Ekrānšāviņš no video


To, ka tie nav tikai tukši vārdi, Mišela demonstrējusi studijā, pieņemot šova vadītājas mesto izaicinājumu – parādīt savus pumpēšanās vingrinājumus pārsteigto skatītāju acu priekšā. ASV pirmā lēdija to izdarīja spīdoši: piepumpējoties 25 reizes, viņa pat neaizelsās. Tas neizdevās viņas sāncensei Dedženeresai, kura ātri vien padevās, lai gan pēc tam centās pajokot: sak, nedrīkstēju pieļaut, ka pirmā lēdija man zaudē.

Ar šo raidījumu Mišela Obama atkal pārsteidza amerikāņu nāciju un iekļuva pasaules masu informācijas līdzekļu slejās. Vai viņai atradīsies sekotāji? Jo pie prezidentu fiziskajām aktivitātēm – slidošanas, džudo, izjādēm – mēs esam pieraduši, taču viņu sievu fiziskās aktivitātes (turklāt publiskas), šķiet, vēl neviens neviens nebija pieredzējis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu