Viss par seksuālajām fantāzijām (112)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Lai arī 90% no mums ir seksuālās fantāzijas, daudzas pikantos sižetus kautrējas atklāt savam partnerim un iemiesot dzīvē. Velti, jo tieši šie mulsinošie stāstiņi tev var atnest gan vairāk seksa, gan spēcīgāku orgasmu.

Tu kaila guli zīda palagos, kalnu namiņa kamīnā deg uguns, un Ventvorts Millers, notupies uz ceļiem, lēni skūpsta tavus kāju pirkstiņus. Tad viņš maigām, bet pārliecinātām kustībām sāk glāstīt tavas kājas un tuvojas gaidpilnajam… Piedošanu, kur mēs palikām? Ak, jā, seksuālās fantāzijas. Var droši apgalvot, ka mums visiem tās ir. Dažas ir bezgala jautras, dažas neķītras un citas pat tik šausminošas (nu kā gan erotiskajā sapnī var iemaldīties mīļotā vīrieša krusttēvs?), ka tu tajās nedalītos ne ar vienu. Vienalga, kurā virzienā peld tava iztēles laiva, ir vērts atcerēties, ka fantazēšana ir viens no svarīgākajiem etapiem veiksmīgas seksuālās dzīves veidošanā. Vēl vairāk – fantāzijām tur ir īstā vieta, jo tās rada kaisli, savukārt kaisle tavam ķermenim liek vēlēties seksu. Pat tad, ja tagad iedomu nerealizēsi, fantazējot sakrāsi sevī spēku, kas tevi virzīs juteklības izkopšanas virzienā. Un ne tikai tajā. Lūk, kas vēl ir pa spēkam seksuālajām fantāzijām:

*24 stundas diennaktī sniegt tev baudas pilnu seksu ar vai bez vīrieša; *dot iespēju tev izmēģināt ko jaunu un gūt skaistu pieredzi, ko neviens nevar atņemt; *uzprišināt tavu vai tava vīrieša nonīkušo libido; *palielināt pašpārliecinātību; *garantēt lielisku orgasmu; *palīdzēt atrisināt problēmas attiecībās; *stiprināt apziņu, ka neesi vairs maza meitene, bet gan pieaugusi sieviete ar bagātu seksuālo dzīvi.

Vai tie ir gana spēcīgi argumenti, lai tu ļautos saviem erotiskajiem noslēpumiem un beidzot izbaudītu daudz krāšņāku seksu? Ja, jā, tad lasi tālāk un uzzini, kurus no pikantajiem sižetiem drīkst atklāt mīļotajam vīrietim (ir stāsti, kuri ir jāpatur pie sevis!) un kā to veiksmīgāk izdarīt. Un pats interesantākais: ko par jums abiem liecina jūsu seksuālās fantāzijas.

Ko fantazē viņš, ko – tu Ir dažas ļoti būtiskas atšķirības starp vīriešu un sieviešu seksuālajām fantāzijām. Pirmkārt, vīrieši fantazē vismaz divreiz vairāk nekā sievietes. Otrkārt, viņu fantāzijās svarīgākā loma tiek atvēlēta vizualizācijai, kamēr sievietes priekšroku dod emocionāliem mīlēšanās aspektiem, tas ir, ja tavs vīrietis biežāk sapņo par seksu ar blondu auto mazgātavas darbinieci īsos svārkos un D izmēra krūtīm, tad tu erotiskajos sapņos, iespējams, mīlējies ar bijušo draugu vai kādu citu vīrieti, kuru pazīsti. Protams, tev var būt fantāzijas par svešinieku, kurš tev sasien rokas vai pat izvaro. Un tas nebūt nenozīmē, ka brutālo seksu vēlies izspēlēt reālajā dzīvē. Tāpat tavs vīrietis, kurš pikantāka vakara dēļ palūdz tev saģērbties kā rātnai skolniecei, nav pedofils. Seksologi ir pārliecināti, ka alkas pēc sasiešanas elementiem vai grupveida seksa nenorāda uz perversību vai samaitātību. Piemēram, Vendija Malca, grāmatas Private Thoughts, Exploring The Power Of Women`s Sexul Fantasies (New World Library, 2001) autore, uzskata, ka fantāzijas ar spēka faktoru var liecināt par bailēm zaudēt kontroli vai bailēm no fiziskās un emocionālās intimitātes. “Dažas sievietes fantazē par to, ka svešinieks viņas pieliek pie sienas, pagriež ar muguru pret sevi un iegūst ar spēku. Tam var būt saistība gan ar to, ka sieviete baidās zaudēt kontroli pār savu dzīvi vai kādu tās sfēru, vai arī to, ka viņa vēlas izpaust brīvāko savas seksualitātes pusi, taču viņu attur pašas neieinteresētā attieksme,” skaidro Vendija Malca. Sieviešu vidū izplatītas esot arī seksuālās fantāzijas par mīlēšanos ar saviem draugiem vai psihoanalītiķi. Tās parādoties brīdī, kad starp sievieti un viņas fantāziju objektu eksistē emocionāla plaisa, kas jāaizpilda. Protams, ne visas seksuālās fantāzijas ir tik sīki jāanalizē. Ja tu nefantazētu, tev nebūtu shēmas, kā realizēt savas seksuālās vajadzības. Ir svarīgi meklēt un atrast jaunus avotus savām fantāzijām. Fotogrāfijas, filmas, mūzika, literatūra – tas viss tev var radīt iedvesmu vēl nebijušam seksuālam piedzīvojumam.

Stāstīt vai nestāstīt? Izlemt to, vai stāstīt par savām seksuālajām fantāzijām savam partnerim vai nestāstīt, var būt ļoti grūti. Un, kā likums, sievietes parasti izvēlas klusēt. Ja neesi droša, kā mīļotais uztvers tavu atklātību, pavērs to tā, it kā par konkrēto seksuālo fantāziju būtu runājusi kādas filmas vai grāmatas varone (reālas personas, piemēram, tavas draudzenes, pieminēšana var būt pārāk bīstama, ja nu tavs vīrietis jau sen apbrīno viņas seksualitāti?). Jebkurā gadījumā, atstāstot partnerim savas pikantās fantāzijas, izvairies no bijušā drauga vai citu tuvu vīriešu pieminēšanas, jo diez vai tas starp jums abiem radīs lielāku kaisli. Ja nu tavs mīļotais vīrietis tomēr izrādās cilvēks, kurš, dzirdot vārdus “seksuālās fantāzijas”, piesauc izvirtību un Venēcijas kurtizānes, tev neviens neliedz pikantos stāstiņus izdzīvot vienatnē vai jau ierasti mīlējoties ar nupat pieminēto tikluma iemiesojumu. Iespējams, trakāk ir tad, ja, izdzirdējis vien pāris vārdus no tavām seksuālajām fantāzijām, draugs tevi nekavējoties velk pie datora, lai parādītu savu pamatīgo porno bilžu un video kolekciju un pēcāk palūdz, lai tu matus nogriez tieši tādā frizūrā, kāda ir vienai no viņa mīļākajām “aktrisēm”. Seksologi apliecina, ka dalīšanās ar seksuālajām fantāzijām vairo seksuālo pieredzi un uzlabo attiecības, taču, ja fantāziju tēls kļūst svarīgāks par reālo partneri un viņa vajadzībām, tā jau ir izmantošana, kurai nav ne vismazākās saistības ar veselīgu mīlestību. Un vēl kas ļoti svarīgs – ja esat viens otram izlēmuši atklāt savas seksuālās fantāzijas, tad dariet to ar humoru un bez gaidām. Redzi, var gadīties, ka tavs scenārijs (sekss ar maigu svešinieku pludmalē) nekādi nesakrīt ar tava drauga pikanto stāstu (tu kā slimnīcas māsiņa, kas mēra viņam temperatūru), un tad nu jums abiem jāliek lietā gan radošā izdoma, gan humors, lai viens otru varat iepriecināt, izspēlējot sižetu, kas tikai nedaudz atbilst izsapņotajam.

Pajautā sev 7 jautājumi, kurus ir vērts sev uzdot, pirms atklāj mīļotajam savus neķītrākos sapņus. *Kāpēc es vēlos viņam to izstāstīt? Vai tas uzlabos mūsu seksuālo dzīvi? *Ko es iegūšu, ja es viņam pastāstīšu par savām seksuālajām fantāzijām? *Kas notiks tad, ja tas nedos gaidīto? *Ja viņš pateiktu, ka vēlas mīlēties trijatā, kā es uz to reaģētu? *Vai viņš ir greizsirdīgs? *Vai es spēšu tikt galā ar to, ka pēc atklāsmes brīža varu sajusties mazāk vērtīga? *Vai dalīšanās ar seksuālajām fantāzijām man sniegs tikpat daudz baudas kā gadījumā, ja tās paliks mans noslēpums?

Seksuālo fantāziju top 5 Seksologi nosauc izplatītākās sieviešu un vīriešu seksuālās fantāzijas un analizē tās.

Sievietēm Sekss ar svešinieku Realitātē tu esi ļoti rūpīga un gādīga seksa partnere, kura vairāk domā par vīrieša labsajūtu, nevis sevi. Tieši tāpēc fantāziju pasaulē tu alksti pēc riskantas, mežonīgas mīlēšanās, kurā tev nav iedalīta noteikta loma un nav jāpiepilda sava vīrieša vēlmes.

Sekss ar mīļoto vīrieti Tev var šķist, ka tas saistās ar izdomas trūkumu, taču seksa scenārijs, kurā ir iesaistīts tavs draugs, patiesībā liecina par to, ka tu no sirds izbaudi jūsu mīlestības pilno savienību.

Tu pakļaujies Tā var būt zīme, ka nejūties par sevi pārliecināta. Lai arī bieži vien šādās fantāzijās sieviete ir tik vāja un neaizsargāta, ka iedomātais vīrietis ar savu spēku viņai vēlas nodarīt pāri, fantazētāja reālajā mīlas dzīvē jūtas gana aizsargāta un droša.

Tu dominē Tu vēlies tikt seksuāli apbrīnota, pārkāpt robežas un bezbailīgi mesties jaunos izaicinājumos, kuros nav ne pienākumu, ne atbildības.

Sekss ar sievieti Nē, tu, visticamāk, neesi lesbiete, taču dzīvo ciešā saskaņā ar savu sievišķību. Ja fantazē par mīlēšanos ar citām sievietēm, tas nozīmē, ka novērtē sava ķermeņa jutekliskumu. Tas pat var atspoguļot normālu interesi par to, kā tas varētu būt – mīlēties ar sava dzimuma pārstāvi.

Vīriešiem Sekss trijatā (viņš un divas meitenes) Šis ir 100% egoistiska fantāzija par seksu bez emocijām un maigošanās. Taču, tā kā vīriešiem ir svarīgi vizuālie stimuli, tad no vienas šādas fantāzijas viņi var gūt divreiz vairāk prieka.

Mīlēties publiskā vietā Viņš nav īsti pārliecināts par savu seksualitāti un cer, ka sajutīs to, ja pavēros sevi no malas.

Filmēt seksu Vīrietis seksuālajā dzīvē vēlas jaunus piedzīvojumus, kurus viņš saredz mīlēšanās procesa fiksēšanā. Divvientulība, “vecā” partnere un kamera. Der pat viskautrīgākajam džekam!

Vērot divu sieviešu rotaļu Droša fantāzija, jo viņš to tikai izbauda no malas. Šim vīrietim nepatīk, ka viņu vērtē vai tiesā. Tieši tādēļ šīs fantāzijas rotaļā tās autors neiesaistās.

Pārģērbšanās Vienalga, vai vīrietis vēlas, lai tu saģērbies kā pavedinoša slimnīcas māsiņa vai rātna skolniece, tas norāda uz to, ka viņš jūsu attiecībās un seksā vēlas dominēt.

Esi iestigusi scenāriju rutīnā? Šīm Cosmo lasītāju erotiskajām fantāzijām tevi ir jāiekvēlina.

“Mana iemīļotākā seksuālā fantāzija ir saistīta ar masāžu. Es guļu uz vēdera, un viss notiek ierasti līdz brīdim, kad muskuļotais masieris pievēršas manām kājām. Tiklīdz viņš ir ticis līdz maniem augšstilbiem, vīrieša roka pavelk malā dvieli un noglāsta manu dibenu. Tad viņš strauji pagriež mani uz muguras, norauj dvieli pavisam nost un rotaļājas ar manām visintīmākajām ķermeņa daļām.” –Liene, 27

“Esmu heteroseksuāla, un man jau trīs gadus ir mīļotais vīrietis, taču manās fantāzijās bieži parādās sievietes. Visbiežāk tā ir kosmetoloģe, kura man veic bikini zonas vaksāciju, vai zobārste. Viņu baltie halātiņi, kuros izspīlējas krūtis, maigās rokas… Kad iedomājos par to, uzbudinājums garantēts.” –Ilze, 29

“Esmu vilcienā un lasu erotisku romānu. Puisis, kurš sēž man pretim, pamana, ko es lasu, un neslēpj interesi. Es paceļu savus svārkus augstāk. Tā, lai viņš redz manas biksītes. Viņš ir uzbudināts, tāpēc es paveru kājas mazliet platāk un atkal pievēršos lasīšanai. Tad pēkšņi es sajūtu viņa spēcīgo roku slīdam pa manām kājām. Es turpinu lasīt, kamēr svešinieks ar saviem pirkstiem mani noved līdz orgasmam.” –Agnese, 32

“Es gribētu mīlēties ar diviem hokejistiem viņu ģērbtuvē. Sportisti būtu tikko iznākuši no dušas un paņemtu mani, piespiestu pie sienas.” –Gundega, 28

“Mana erotiskā fantāzija gandrīz piepildījās! Es aizgāju draugiem līdzi uz svingeru pirti, kur pamaigojos ar kādu salsas skolotāju. Turpat blakus ruda meitene sniedza orālo seksu kādam vīrietim, savukārt meitenes draugs viņu tikmēr izmīlēja no aizmugures. Es gribētu viņiem piebiedroties!” –Sanita, 28

“Savās fantāzijās es sauļojos eksotiskā pludmalē, un iededzis bārmenis mani ieziež ar pretiedeguma pieniņu. Tad viņš paslidina savas rokas zem mana bikini, un mums ir sekss saulrieta laikā.” –Sigita, 27

Runā vīrieši Daži drosmīgi vīrieši mums pastāstīja, par ko tad īsti viņi fantazē.

“Manas seksuālās fantāzijas vienmēr ir bijušas saistītas ar to, ka sasienu meiteni. Vienreiz ieminējos savai draudzenei, ka varētu to izmēģināt, un viņa sadabūja roku dzelžus. Tas bija lieliski. Vēl mēdzu fantazēt par to, ka iepļaukāju kādu. Taču negribu to realizēt dzīvē. Ikdienā esmu jauks džeks.” –Kārlis, 27

“Kad es piepildīju savu sapni un mīlējos ar meiteni pļavā, mūs iztraucēja govis. Tagad sapņoju par to, ka varētu mīlēties ar vairākām sievietēm reizē, taču, šķiet, ja tas notiktu, es beigtu pārāk ātri.” –Juris, 32

“Es vēlētos meitenei palīdzēt izveidot intīmo frizūru. Man nepatīk, ja tur, lejā, ir mežs, taču nav iebildumu pret strīpiņu. Ja es tur varētu darboties ar skuvekli, tas patiešām būtu seksīgi!” –Sandis, 34

“Man tīri labi patiktu, ja mana draudzene saģērbtos kā japāņu skolniece, taču viņa to nekad nedarīs. Viņai tas šķiet stulbi.” –Armands, 25

Komentāri (112)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu