Policistes ar darba auto brauc uz bērnudārzu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Piektdien 20.janvārī pamanīju policijas automašīnu ar valsts numuru FA-5686, kura piebrauca pulksten 16:39 pie Kuldīgas bērnudārza «Cīrulītis». No auto izkāpa kāda dāma, ģērbusies civilās drēbēs, un aizgāja uz bērnudārzu. Automašīnā palika vēl viena dāma, arī civilās drēbēs. Kamēr pirmā dāma bija iegājusi bērnudārzā, novēroju, ka bērnu sēdeklītis automašīnā nav ievietots,» raksta Agris.

«Pēc kāda laika dāma nāca ārā no bērnudārza ar aptuveni četrus gadus vecu bērnu pie rokas. Bērnam dāma lika sēdēt aizmugurējā sēdeklī, kurā nebija bērnu sēdeklīša, un pati aši iekāpa pie stūres. Kad centos nofilmēt dāmu sejas, tās veiksmīgi tika slēptas, aizliekot priekšā rokas. Ceru ka arī par šo sižetu Zivtiņa kungam būs ko teikt slavenajā otrdienas skaidrojumā par nejēdzīgajiem radariem,» viņš piebilst.

Šajā gadījumā policijas automašīna acīm redzami tikusi izmantota privātiem mērķiem, pie tam mazs bērns tiek vests automašīnā, kurā nav bērnu sēdeklīša.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu