«UgunsGrēka» Zenta: ziema varētu beigties kaut rītdien

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Valmieras teātris

Beidzot uzsnidzis sniegs un beidzies pelēkais, slapjais laiks, kas ne īpaši patīk arī Valmieras teātra aktrisei Regīnai Devītei - plašāk pazīstamai kā Zentai no seriāla «Ugunsgrēks». Kā TVnet atklāja Regīna, ziema nav viņas mīļākais gadalaiks un kaut rītdien varētu sākties pavasaris - ziemas jau esot gana ar šīm pāris dienām.

Regīna šim laikam īpaši nav gatavojusies; viss jau ir bijis sagatavots iepriekš. Ir silti zābaciņi, plikādas kažociņš, kas varbūt šobrīd esot nedaudz par biezu, tomēr vilkt varot un auksti tiešām nebūšot.

Aktrise solās pieciest šo laiku, jo pazīst daudzus cilvēkus, kas ārkārtīgi gaidīja ziemu un sniegu, lai varētu slēpot un izbaudīt citus ziemas priekus Viņa pati gan jau esot ziemu atskatījusies tik daudz, ka pietiek.

Regīna: kad esi jau laukā, tad vairs briesmīga tā ziema neliekas

«Lai gan man ziema nepatīk un labprāt sēdētu mājās, taču ir ikdienas gaitas, no kurām nekur sprukt nevar. Runā jau, ka nav slikta laika, bet ir nepiemērots apģērbs. Līdz ar to jāpriecājas par to, kas ir, un viss. Brīvdienās biju savos laukos, pastaigājos pa mežu. Ir jau skaisti - sniegs sapūsts, koki apsniguši...» aktrise dalās pārdomās.

Regīna Devīte Valmieras teātra izrādē "Orfejs pazemē"
Regīna Devīte Valmieras teātra izrādē "Orfejs pazemē" Foto: Publicitātes foto / Valmieras teātris

«Kad sēdi iekšā un raugies laukā pa logu, liekas nemīlīgs viss, taču, kad izej laukā, ir jauki. Ja man būtu iespēja vairāk būt ārā, es to izmantotu, neskatoties uz to, ka ir laukā sniegs un ka ziema man nepatīk,» par tēmu aizdomājas Regīna. Un tā esot vienmēr - kad Regīna jau izgājusi ārā, tad vairs neliekas ne tik auksts, ne slapjš, nekas; tik daudz, ka tagad tomēr zem tā sniega dubļu daudz, nav sasaluši.

Regīna gan gribētu, lai tagad uzsalst, nevis sniegs izkūst un tad viss sasaltu. Dabai ir labāk būt sniegā, nekā piedzīvot kailsalu, kas nodara daudz post.

Ziemā prasās vairāk stipru ēdienu

Vasarās Regīnas mājās vairāk pārtiek no zaļumiem, bet ziemā - jā, tad gan griboties vairāk spēcinošu, stiprāku, treknāku un asāku ēdienu.

«Nupat lasīju, ka magnijs ir tā viela, kas palīdz cilvēkiem pierast pie aukstuma. Sapratu, ka vajag lietot uzturā ko tādu, kas satur magniju. Vēl skatījos ziņas, ka pasaules aukstākajā vietā Jakutijā bijis -60 grādu sals... Nu, ko tad mums te vispār par aukstumu runāt?!» smejas Regīna, piebilstot, ka cilvēks jau vienmēr ir tāds, kuram nekas nav īsti labi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu