Strosu-Kānu izvarošanā apsūdz jau trešā sieviete

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušajam Starptautiskā Valūtas fonda vadītājam un potenciālajam kandidātam uz Francijas prezidenta amatu Dominikam Strosam-Kānam draud jauns seksa skandāls - jau trešā sieviete politiķi apvaino seksuāla rakstura uzbrukumā, raksta newsru.com.

Šoreiz oficiālu iesniegumu pret Strosu-Kānu tiesībsargiem uzrakstījusi kāda Anne Marija S., kura strādā beļģu eksporta dienestā.

Sieviete apgalvo, ka tikusi rupjā veidā spiesta uz seksuālām attiecībām kādas orģijas laikā, kura baņķierim bijusi sarīkota kādā no Vašingtonas viesnīcām, norāda «The Russian Times», atsaucoties uz Briseles radiostaciju «Vivacite».

Beļģijas varas iestādes pagaidām neatklāj sūdzības detaļas, un nav zināms, kurā viesnīcā un kad iespējamais noziegums noticis.

Nepatīkamas publikācijas Beļģijas presē par Strosu-Kānu parādījās jau pagājušā gada oktobrī, kad mediji atklāja, ka bijušais SVF vadītājs, iespējams, pircis prostitūtu pakalpojumus Beļģijas pilsētiņā Kortreikā.

Jāatgādina, ka pirmais politiķa un banku sektora darbinieka seksa skandāls aizsākās 2011.gada maijā, kad viņš tika arestēts Ņujorkā. Toreiz kāda viesnīcas istabene viņu apsūdzēja izvarošanas mēģinājumā. Sievietes liecības laika gaitā izrādījās pretrunīgas, un tiesībsargiem radās šaubas, vai viņas teiktajam var ticēt. Pēc vairākiem mēnešiem apsūdzības galu galā tika atsauktas.

Pēc atgriešanās dzimtajā Francijā par plāniem celt apsūdzības pret Strosu-Kānu paziņoja kāda žurnāliste, apgalvojot, ka Stross-Kāns viņai uzbrucis pirms vairākiem gadiem kādas intervijas laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu