Muzikālais restorāns "Fīlings" grautiņā saplēsto logu atstās nelabotu (15)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Muzikālais restorāns "Fīlings" vienu no logiem, kas cieta Vecrīgā notikušajā grautiņā, atstās nelabotu.

Restorāna vadītāja Elita Drāke informēja, ka viens no saplēstajiem logiem tiek mainīts, taču otru logu nolemts atstāt kā relikviju visiem vasarā esošajiem tūristiem.

13.janvārī notikušā grautiņa laikā viens no mestajiem bruģakmeņiem trāpīja "Fīlinga" stiklos, un arī šo akmeni restorāns saglabās kā relikviju.

Drāke pastāstīja, ka tikai logu nomaiņa restorānam izmaksā 560 latus, taču šai summai vēl ir jārēķina klāt samaksa meistariem par darbu.

Jau ziņots, ka grautiņa laikā restorānam tika izsisti divi lielie dubultstiklu logi, taču laimīgas sagadīšanās dēļ no plīstošajiem stikliem neviens necieta.

Jau ziņots, ka 13.janvāra vakarā Doma laukumā notika protesta akcija, kuras laikā tika pieprasīta Saeimas atlaišana. Protesta akcijā piedalījās ap 10 000 cilvēku.

Pēc protesta akcijas Vecrīgā sākās grautiņi, kuros vairāki simti jauniešu, liels skaits no kuriem bija alkohola reibumā, vairākas stundas demolēja pilsētas centru, - tika izsisti logi vairākām ēkām, stipri cieta Saeimas ēka, tika aplaupīts veikals, kurā tiek tirgota AS "Latvijas Balzams" produkcija.

Pēc grautiņiem aizturēti 106 huligāni, kuru uzbrukumos cieta 15 policijas darbinieki un daudzi valsts, pašvaldību un privātie īpašumi. Grautiņos cieta vairāk nekā 50 cilvēki.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu