Zvērīgās ādas piešķir seksīgumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apģērbs atmodina instinktus. Zinātāji sola, ka leopardādas apdruka būs modē arī nākamajā sezonā. Tas ir šiks un elegance, un ar šiem audumiem rotaļājas ikviens dizainers.

80. gadu modes atgriešanās izraisa leopardādas apdruku bumu

Leopardādas apdruka atdzimšanu piedzīvojusi kopā ar 80. gadu modes tendencēm, kas 2006. gadā ienāca rudens/ziemas sezonā. Kurpes, somas, mēteļi, bikses un daudz kas cits šā cēlā dzīvnieka ādas rakstā atradis savu vietu veikalu plauktos un mūsu skapjos. Leopardādas rakstā ir arī kažoki; eleganti un provokatīvi vienlaikus izskatās šāds "plēsīgs" puskažociņš jeb šosezon aktuālās kažokjaciņas. Tā vien šķiet, ka, mainoties mūsu dzīves ritmam, mainās arī kažoka garums, jo kādreiz tik populāros līdz zemei garos kažokus strauji nomaina kažokādas jaciņas līdz viduklim vai mazliet garākas, turklāt tā nekavē ikdienas ašo soli un izskatās sportiski pie džinsiem, seksīgi pie šauriem pusceļa svārkiem, eleganti pie vakara gaisīgās kokteiļkleitiņas. Kažokjaciņas jau manītas teju visām saviesīgo pārtiju dīvām — Šāronai Stounai, Bejonsai Noulzai, Sofijai Dālai un allaž gaumīgi ģērbtajai supermodelei Keitai Mosai. Leopardādas apdrukas 2007. gada pavasara/vasaras kolekcijā piedāvā arī slavenais dizainers Roberto Kavalli. Viņa kolekcija ir ļoti krāšņa un daudzslāņaina — kā mozaīka. Tajā vērojamas Austrumu un etniskā stila iezīmes un, protams, tīģera un leoparda ādas raksti. Ja nu apģērbā neko tik "zvērīgu" negribas izmantot, tad šim pavasarim un vasarai var iegādāties leopardīgās "Pradas" kurpes un "Valentino" somas.

Vīrieši neatpaliek

Leopardādas rakstā ir ne vien sieviešu apģērbi un aksesuāri, bet arī vīriešu tērpi. Modes žurnālists Andris Grinbergs skaidro, ka vīriešiem šajā rudens/ziemas sezonā aktuāli ir mēteļi ar leopardādas rakstu, ko piedāvā "Prada", bet pavasara/vasaras sezonā modē būs tikai "rockabilly" stila leopardādas raksta kurpes no "John Galliano" kolekcijas. "Leoparda apdruka ir aktuāla šoziem, bet jaunajās 2007. gada pavasara/vasaras kolekcijās dzīvnieku, arī leopardādas, raksti sāk izzust. Var jau izpārdošanā iegādāties 2006./2007. gada kolekcijas apģērbus un valkāt nākamajā gadā, jo kažokāda vienmēr būs modē, vienalga, vai tā ir imitācija vai dabīgs materiāls, taču nākamajā sezonā dzīvnieku ādu apdrukas atkāpjas, saglabājoties tikai apavos. Tāpēc tiem, kas grib būt stilīgi, izpārdošanās leoparda ādas apdruku apģērbu neiesaku pirkt."

Kā valkāt apģērbu ar dzīvnieku ādas apdruku?

Esi sajutusi sevī dzīvnieku vai vēlies justies seksīgi? Izvēlies apģērbu ar dzīvnieku ādas apdruku. Sniedzam dažus ieteikumus, kā to valkāt.

Saskaņo dzīvnieku apdruku ar savu izmēru. Sīks raksts — kā gepardam vai leopardam — izskatās labi lielākajai daļai cilvēku. Savukārt lielāka apdruka, piemēram, kā govs ādai vai žirafei ar daudziem baltiem plankumiem, ne visiem piestāv. Pievērs uzmanību arī krāsām — tām jābūt saskaņotām. Labi izskatīsies, ja saskaņosi neitrālos toņus (melns, haki, krēmkrāsa, balts). Vari arī spēlēties ar drosmīgām krāsām — spilgti rozā un spilgti zaļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu