Ceturtdien: kam nepieciešamas plastiskās operācijas? (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

„Drosmīgo pārvērtību” dalībniece Aiga tikusi pie jaunām krūtīm, kāju muskuļiem un zobiem un vēlas turpināt sevi pārtaisīt. Ojārs Dāvida bēniņos ierodas pēc plastiskās žokļu operācijas un šļupstot stāsta par daudzajām šuvēm. Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis par pieprasītākajām operācijām un jauno krievu vēlmi pārtaisīt draudzenes.

Cik daudz cilvēki ir gatavi ciest, pārdzīvot un tērēt, lai mainītu savu izskatu? Plastisko operāciju nepieciešamība lai izmainītu iedzimtus defektus, vai negadījumā gūto traumu sekas šķiet pieņemama ikvienam. Ko lai saka par operācijām, kas tiek veiktas, lai pielīdzinātu sevi mūsdienu skaistuma standartiem? Vai trīs izmērus lielākas silikona krūtis un deguna formas maiņa garantē veiksmi visās dzīves jomās?

LNT raidījuma „Drosmīgo pārvērtību” dalībniece Aiga nekautrējās TV skatītāju acu priekšā ļauties vilinošajām pārvērtībām. Atmiņās par piedzīvoto un priecāties par rezultātu viņa gatava dalīties arī Dāvida bēniņos.

Sieviete tikusi pie jaunām krūtīm, skaistiem zobiem un silikona muskuļa kājā. Aiga ir apmierināta ar savu izskatu, taču viņas dzīve kopš pārvērtībām nemaz tik kardināli nav mainījusies. Tagad viņa domā, ka vēl vajadzēja mainīt arī deguna formu...

48 gadus vecais Ojārs šobrīd vēl atrodas pārvērtību procesā. Vīrietis „Dāvida šovā” ierodas pēc plastiskās žokļu operācijas. Viņa zods vēl pilns ar šuvēm, tāpēc par piedzīvoto un vēl iecerēto Ojārs runā šļupstot. Kokapstrādes ceha darbinieks vēl vēlas uzlabot redzi, salabot zobus, izlīdzināt sejas ādu un mainīt savu ausu formu.

Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis atklāj, ka viņa darba pieredzē ir bijuši gadījumi, kad noziedznieki ir gatavi maksāt milzīgu naudu, lai tikai viņu sejas tiktu pārveidotas līdz neatpazīšanai. Cilvēki ir dažādi, gadās arī tādi vīrieši, kas ierodas un paziņo – ko un kā vajag piešūt un pāršūt viņa sievietei.

Pie mums vispieprasītākās esot krūšu palielināšanas operācijas, deguna formas maiņa – otrajā vietā. Amerikas pieredze ir pretēja, viņi visbiežāk grib mainīt sava deguna formu, un tikai tad nāk krūšu palielināšana.

Atklāti par visu tikai Dāvida šovā turpmāk pulksten 22.00.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu