Pretodu līdzekļi Jelgavā gandrīz izpirkti (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/John Tann

Insektu daudzums, iestājoties siltajam laikam, pārsteidzis ne vien sabiedrību, bet arī veikalniekus, tādēļ pilsētas tirdzniecības vietās vērojams dažādu pretodu un moskītu līdzekļu izsīkums.

Lielo pieprasījumu uzskatāmi demonstrē veikali «K-Rauta» Loka maģistrālē un «Elvi» Rūpniecības ielā – tur starp dažādiem līdzekļiem ērču, lapseņu vai rāpojošo kukaiņu atbaidīšanai paredzētajā vietā 22.maija pusdienlaikā ir tukšums. Arī degvielas uzpildes stacijā (DUS) «Statoil» Rīgas ielā atbaidīšanas līdzekļu nav.

Nedaudz labāka situācija vērojama centra lielveikalos. «Maxima» veikalu tīklā nopērkamas āra apstākļiem paredzētas pretodu sveces par Ls 0,99 un aizdedzināmas pretodu nūjiņas par Ls 1,75. «Rimi» nopērkama «Helpic» želeja par Ls 2,82, taču pieejami arī izsmidzināmie līdzekļi – 300 ml iepakojuma «Kvadro» insekticīds par Ls 1,39 un «Kvadro» ražotais «Maga» pretodu līdzeklis bērniem par Ls 1,59.

«Vivo centra» «Mēness aptiekā» visi pretodu līdzekļi jau izpirkti, savukārt «Pilsētas pasāžas» «Ģimenes aptiekas» farmaceite Natalija Stepanova teic, ka pārdošanā palicis vien līdzeklis «Off!» par Ls 3,05 – pārējie, odu aktivitātes dēļ, šajās dienās ātri vien esot pārdoti.

«Pils dzeltenajā aptiekā» Rūpniecības ielā nopērkami trīs preperāti - «Maga kids» par Ls 2,94, «Off! Kids» par Ls 2,28 un «Autan» par Ls 4,79. Savukārt «Valdekas» tirdzniecības centra «Euroaptiekā» pieejams «Exopie Kids» par Ls 6,50 un «Autan» par Ls 4,99.

Pie degvielas uzpildes stacijas «Neste» veikalā «Narvesen» vēl nopērkami daži «Kvadro» ražotie «Maga» insektu atbaidītāji (cenā no Ls 1,99 līdz Ls 2,85), savukārt veikalā «Drogas» šādi līdzekļi pieejami nebija.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu