Žanete Skarule iesēj egli (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV seja un veikala “Pērle” īpašniece Žanete Skarule projekta „Skābeklis” ietvaros, kas ikvienam Latvijas iedzīvotājam dod iespēju iesēt koku, pirmo reizi „Pērles” vēsturē iesējusi eglīti.

Turpmāk improvizēto mazdārziņu „Pērles” āra terasē būs iespējams apmeklēt ikvienam izklaides mīļotājam un arī pavērot koka augšanu.

Projekts „Skābeklis” ir sākts ar mērķi padarīt Latviju par vienu no viszaļākajām valstīm pasaulē. Lai to realizētu, katram Latvijas iedzīvotājam ir jāiesēj pa vienam kokam, kopā pavisam 2231503 kociņus. Jau ziņots, ka piektdien, 21.maijā, būs oficiālā Latvijas koku sēšanas diena, kad ikviens tiek aicināts piedalīties ar savu egles vai priedes sēkliņu.

„Izrādās – iestādīt koku nav nemaz tik vienkārši. Ir rūpīgi jāseko instrukcijām un pamācībām, kuras iespējams uzzināt projekta mājaslapā www.skabeklis.lv. Taču esmu pārliecināta, ka ar katru nākamo kociņu vairs nebūs jādomā par to, cik tad centimetru dziļu bedri īsti nepieciešams izrakt, lai iestādītu sēkliņu,” pēc egles iesēšanas iespaidos dalījās Žanete.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu