Berlīnē aizturētie Krievijas pilsoņi atbrīvoti un saņēmuši atvainošanos (13)

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aviokompānijas "Orenburgskije avialinii" lidotāji, kuri tika aizturēti Berlīnē saistībā ar aizdomām par nodomu nolaupīt lidmašīnu, atbrīvoti un Vācijas policija viņiem atvainojusies, ceturtdien aģentūrai RIA "Novosti" paziņoja aviokompānijas ģenerāldirektora vietnieks Sergejs Lazarevs.

(Papildināts viss teksts.)

Abi krievi tika aizturēti trešdien Tēgelas lidostā, pamatojoties uz kādas liecinieces teikto, kura bija dzirdējusi aizdomīgu sarunu un uzskatīja, ka runa ir par gatavošanos nolaupīt lidmašīnu "Boeing 737-800", kurai bija jādodas reisā uz Maskavu. Vairāk nekā 130 pasažieri tika nosūtīti uz Maskavu ar citu reisu.

"Incidents beidzās, kad Berlīnē esošie aviokompānijas darbinieki apstiprināja lidostā aizturēto lidotāju statusu. Pēc tam policija atvainojās un ļāva aizturētajiem izlidot uz Maskavu. Pašlaik viņi atrodas Krievijā," sacīja Lazarevs.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu