"Māmiņu klubs" izveido Sieviešu klubu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

19.februārī darbu sāks Sieviešu klubs, kura intereses ir sievietes veselība, psiholoģija, radošas nodarbes un kontakti ar labākajiem Latvijas ārstiem, ginekologiem, psihoterapeitiem, skaistuma, modes un karjeras ekspertiem, kuri pavērs sievietēm jaunu zināšanu un dzīves kvalitātes uzlabošanas iespējas.

Sieviešu kluba iniciatore ir lielākā sieviešu apvienība Latvijā "Māmiņu klubs", kas šogad svinēs savu piecu gadu jubileju un šobrīd apvieno jau 50 000 dalībnieces. "Šo gadu laikā liela daļa mūsu kluba dalībnieču ir izaugušas no jauno māmiņu statusa un vēlas kaut ko vairāk. Bērni tūlīt sāks iet skolā, bet daudzas ir palikušas bez darba jeb atrodas dzīves krustcelēs. Taču klubā vienlaikus ir arī ļoti daudz aktīvu sieviešu, kuras dibina savus mazos ģimenes uzņēmumus, kā arī ir gatavas dalīties pozitīvajā pieredzē un palīdzēt. Klubs tradicionāli ir vieta, kur rast jaunus kontaktus un neoficiālā gaisotnē apmainīties ar noderīgu informāciju un zināšanām. Ja tev ir kontakti, tu neesi pazudusi! Sieviešu klubs būs vieta, kur iegūt ne tikai jaunas paziņas, bet arī uzzināt visu svarīgāko par savu veselību, attiecībām ģimenē, karjeras un izaugsmes iespējām, arī hobijiem un sievišķīgi patīkamām lietām. Tā būs pateicīga vide arī labdarības un sievietes veselības veicināšanas akcijām," stāsta kluba vadītāja Sandija Salaka.

Sieviešu klubs savu mājvietu radis plašās jūgendstila telpās Rīgā, Vīlandes ielā 1.

19.februārī plkst.16.00 Sieviešu klubā tiksimies ar ginekoloģi Intu Dinsbergu, lai uzzinātu, kā izvairīties no dažādām reproduktīva rakstura saslimšanām un dzemdes kakla vēža.

Ģimenes psihoterapeite Aina Poiša pirmajā Sieviešu kluba pasākumā dalīsies savā skatījumā uz sievietes ikdienā svarīgiem jautājumiem: "Kāda es esmu? Kādēļ es esmu tieši tāda? Vai es varu mainīties? Sevišķi noslogotas ir sievietes, kurām jārūpējas par savu ģimeni, tāpēc šī tikšanās viņām būs atelpa no ikdienas, laiks tikai sev. Un tas ir ļoti svarīgi. "Kad apzināmies savas gaišās un tumšās puses, mēs kļūstam drošākas un aktīvākas, jo vairs nebaidāmies no kļūdām un neveiksmēm, jo saprotam, ka neesam pilnīgas. Mēs atļaujamies būt tādas, kādas esam. Mēs atklājam savu vienreizību, unikālo neatkārtojamību. Un, kad to apzināmies, tad aug arī mūsu pašapziņa un mūs nenomāc mazvērtības izjūtas," stāsta psihoterapeite.

Savukārt diētas ārste Lolita Neimane kā pirmajā, tā nākamajos kluba pasākumos stāstīs par saudzīgām diētām un veselīgu uzturu.

Katru mēnesi kiluba biedriem tiks sagatavota jauna programma.

Ieeja pasākumos - kluba biedriem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu