MINI krosovers - noplūdis internetā (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Informācijas noplūde joprojām vajā auto būves uzņēmumus, jo nereti pirms plānotās grandiozās pirmizrādes jaunākie modeļi jau ir paguvuši pagozēties lielākajās interneta vietnēs. Trešdien pēcpusdienā MINI savu krosovers jau atklāja oficiāli.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Papildināts viss teksts un galerija

Jaunā MINI Countryman (zināms arī kā Crossman) pirmizrāde bija paredzēta tikai pēc pusotra mēneša Ženēvas auto šovā, tomēr auto jau tagad ir aplūkojams digitālā formātā.

Pirmajos attēlos redzama Countryman Cooper S versija ar melniem riteņu diskiem un melnu jumtu. Auto pēc izvēles var apgādāts ar MINI ALL4 pilnpiedziņas sistēmu, ko BMW inženieri izstrādājuši speciāli šīs klases auto. Tā normālos apstākļos līdz 50% vilkmes novada aizmugurējiem riteņiem, bet ekstremālās situācijās vilkmes sadalījums var sasniegt pat 0:100. MINI bāzes

Foto: Publicitātes foto

Detroitas auto šovā pirms pirms nedēļas MINI prezentēja konceptautomobili Beachcomber konceptauto un varēja domāt, ka krosovers Countryman dizaina ziņā būs tam līdzīgs, tomēr izrādās, ka MINI krosoverā auto nav nekā no konceptauto - tas drīzāk izskatās pēc ONE ar augstāku klīrensu un divām durvīm vismaz pasažiera pusē.

Zināms, ka auto tiks piedāvāts ar trim benzīna un diviem dažādiem dīzeļdzinējiem, kas nosedz jaudas spektru no 90 ZS (MINI One D Countryman) līdz 184 ZS (MINI Cooper S Countryman). Standartā motorus paredzēts komplektēt ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, taču benzīnniekiem varēs izvēlēties arī sešu pakāpju Steptronic automātu.

Degvielas patēriņa samazināšanas nolūkā visiem MINI Countryman modeļiem iespējams uzstādīt dažādas ekonomiskumu veicinošas sistēmas, tostarpt bremžu enerģijas reģenerēšanas sistēmu, automātisko Start&Stop sistēmu, optimālā ātrumu pārslēgšanas brīža indikatoru u.c.

Praktiskiem cilvēkiem noderēs informācija, ka aiz aizmugurējā sēdekļa, kuru dalītā veidā (60:40) var bīdīt uz priekšu un atpakal, atrodas 350 litru bagāžnieks. Tā tilpumu, nolokot attiecībā 40:20:40 dalīto atzveltni, var trīskāršot līdz 1170 litriem.

Pārdošanā MINI Countryman nonāks gada otrajā pusē un maksās, sākot no apmēram 25 tūkstošiem eiro. Par Cooper S nāksies piemaksāt vēl apmēram 4 tūkstošus.

Foto: Publicitātes foto

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu