Māja, kur gūt pozitīvas domas (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šā gada 15.janvāra ikvienam ir iespēja apmeklēt Pozitīvo domu māju (Mazā Nometņu iela 45/53). Tā ir vieta, kur šajos samērā pesimistiskajos laikos speciālisti ikvienam palīdzēs atgūt optimismu, dzīvesprieku, ticību sev un saviem spēkiem. Piedāvātās programmas ir koncentrētas un specializētas konkrētai cilvēka problēmai vai vēlmēm.

Pozitīvo domu mājā strādā profesionāli psihologi, krāsu, kustību terapeiti, seksologi, dziednieki un dabas enerģijas speciālisti. Cenas ir 5-35 Ls atkarībā no izvēlētās vizītes vai programmas. Līdz 1.februārim notiks iepazīšanās un testa nodarbības.

Piektdien, 22.janvārī, plānota nodarbība pie seksologa Artura Šulca par seksuālās enerģijas ietekmi. Pārspīlējumi, kļūdas, novērojumi, sakritības. Pārmaiņu treniņi dzīvē un dabā, seksa izpratne un pārmaiņas. Vēl šajā dienā ir iespēja piedalīties diskusijā ar dziednieku Viktoru Kocēnu par dabas enerģijas izmantošanu savas veselības un gara labā.

25.janvārī REIKI meistars dziednieks Ziedonis Kārkliņš stāstīs par to, kur mēs nevajadzīgi zaudējam enerģiju un kā to atgūt.

26.janvārī psiholoģe Guna Svence vadīs nodarbību par pozitīvās domāšanas noturību, spēku un iedvesmas izsīkuma iemesliem un sekām. Būs iespēja piedalīties pozitīvā tēla radīšanas vingrinājumos, kas veicina koncentrēšanos uz savu iekšējā spēka avotu.

27.janvārī seksoloģe Māra Taivane runās par sievietes identitātes, ģimenes un dzimtas sistēmu, to problēmām un iespējamiem risinājumiem.

Papildus ir iespēja pieteikties uz programmām:

1.      Pozitīvas domāšanas avoti, kur tie slēpjas?

2.      Labās noskaņas noturības māksla.

3.      Ārējā tēla ietekme un krāsu enerģija.

4.      Lietas, kuras mēs NEvaram mainīt.

5.      Kā izmantot dabas enerģiju savā labā?

6.      Ar humoru pa dzīvi.

7.      Tavas slēptās biznesa spējas un nenojaustie talanti.

8.      Sekss kā pozitīvās enerģijas mijiedarbība.

9.      Praktiskā maģija.

TV producente Žaklīna Cinovska: „Uzskatu, ka šāda vieta pašreizējos apstākļos ir vitāli nepieciešama ikvienam sabiedrības loceklim, kuram būtiski atgūt savu pazaudēto iekšējo harmoniju un rast papildu motivāciju ikvienai dzīves situācijai. Pozitīvo domu māja palīdzēs saprast, kā pareizi izvērtēt apkārtējo situāciju, to nedramatizēt un uztvert vieglāk. Turklāt vienuviet. Citādi jāskraida pa visu Rīgu, dažādus kursus un nodarbības meklējot."

Pozitīvo domu mājas adrese - Mazā Nometņu iela 45/53, uzziņas un pieteikšanās pa tālruni 67622900.

Papildu informācija www.pozitivodomumaja.lv

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu