KNAB vērtēs Munkevica kompensāciju lietu (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) sācis izvērtēt biedrības "Tautas balss" vadītāja un uzņēmēja Mārtiņa Visocka iesniegumā minētos faktus par Jūrmalas pilsētas domes pieņemto lēmumu izmaksāt Raimondam Munkevicam ("Jūrmala - mūsu mājas") kompensāciju 6000 latu apmērā.

Kā norādīja KNAB preses pārstāvis Andris Vitenburgs, KNAB vērtēs Jūrmalas domes amatpersonu darbības tiesiskumu.

Jau ziņots, ka Visockis šā gada janvāra sākumā vērsās KNAB ar lūgumu izvērtēt Munkevicam piešķirto kompensāciju 6000 latu apmērā. Visockis informē, ka par atbrīvošanu no Jūrmalas domes priekšsēdētāja amata 2008.gadā pašreizējam Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājam Munkevicam jaunā pašvaldības domes sasaukuma laikā ir piešķirta kompensācija 6000 latu apmērā.

Šo sāpju naudu mērs pieprasīja par to, ka Jūrmalas dome viņu no amata atcēla un līdz vēlēšanām amatā iecēla Ģirtu Trenci.

Jau ziņots, ka paskaidrojumus par kompensāciju Munkevicam decembra vidū pieprasīja Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija (RAPLM).

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu