Kur palicis Cadillac? (45)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Publiskajā telpā nonācis Cadillac CTS-V kupejas reklāmas rullītis, kurā auto un tā jauda tiek pielīdzināta visuvarenajiem dabas elementiem.

Video skati ir iespaidīgi, tomēr pavirši samontēti. To pašu varētu teikt arī par pašu auto - priekšā iebūvētā V8 kompresormotora jauda ir iespaidīga, hromētās detaļas salonā īstas, bet pats auto līdz galam nepārliecina. Ražotājs nespēj pārliecināt, ka attēlā redzamais auto ir Cadillac.

Automobilim, kurš valkā šo vārdu ir jābūt no izturīga tērauda, ar vismaz centimetru bieziem stikliem, piecus metrus garam - tādam, lai tajā ērti justos kā gangsteru banda, tā arī rokenrola zvaigzne vai ASV prezidents. Cadillac CTS-V ir pilnīgs pretstats tam, kas raksturo vārdu Cadillac, - no pirmā skata tas šķiet gatavots no plastmasas trijstūriem un tikai nejaušības pēc ticis pie spēcīga motora.

Pirmais iespaids, iespējams, ir maldīgs un, iespējams, atradīsies miljons cilvēku, kam CTS-V kupeja iemieso Cadillac esenci, bet pagaidām lai runā zemāk pievienotais video.

Detroitas auto šovā tika prezentēts XTS Concept, kas jau vairāk izskatās pēc Cadillac
Detroitas auto šovā tika prezentēts XTS Concept, kas jau vairāk izskatās pēc Cadillac Foto: Publicitātes foto

Komentāri (45)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu