Vai Land Rover ir padomā kas revolucionārs?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Land Rover

Tā vien izskatās, ka Land Rover ir padomā kas revolucionārs, jo ne jau tāpat vien apvidus auto ražošanas eksperti Eiropas Patentu valdē ir reģistrējuši vārdu kombināciju Road Rover.

Modeļu potenciālo nosaukumu vai zīmolu reģistrēšana pirms to izdarījis kāds cits ir ierasta lieta. Tā pirms kāda laika Jaguar Land Rover reģistrēja arī Jaguar raksturīgus vēl neesošu, bet, iespējams, topošu modeļu nosaukumus C-Pace un J-Type. Tādējādi no Road Rover reģistrēšanas vien nevar secināt, ka kompānija ir iecerējusi izlaist vairāk ceļiem nekā apvidum paredzētu modeļu sēriju.

Lai vai kā, spekulācijām pamats ir, raksta vācu auto motor und sport un piebilst, ka jau vairākus mēnešus auto industrijā klīst runas par jaunu Land Rover modeli.

Road Rover varētu būt elektrificēts auto

Runā, ka vēl līdz šīs desmitgades beigām tiks izlaists dinamisks Range Rover limuzīns ar bezceļnieka spējām, par bāzi ņemot Jaguar XJ tehnoloģisko platformu. Šāda auto galvenie noieta tirgi būtu ASV un Ķīna. Paralēli Range Rover limuzīnam ar iekšdedzes dzinēju, kam asistē elektromotori, tiek apsvērta iespēja izlaist arī tīru elektroauto ar elektromotoriem pie abām asīm un vismaz 400 kilometru gaitas rezervi.

Bez šādas iespējas Road Rover varētu kļūt arī par atsevišķu ielas automobiļu saimi, kurā dārgākais modelis maksātu vairāk nekā 100 000 eiro.

Vēl viena iespēja - Road Rover varētu būt Range Rover Velar paveids ar sedana virsbūvi. Šādam minējumam pamatojums ir Velar tehnoloģiskā platforma, uz kuras konstruēts arī Jaguar F-Pace un sedani XE un XF. Tādēļ nav grūti iztēloties, ka Road Rover varētu būt tieši Range Rover sedans.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu