Apskati Dženiferas Anistones sapņaino Kalifornijas mājokli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Dženifera Anistone ir ne tikai viena no skaistākajām un talantīgākajām mūsdienu Holivudas aktrisēm, bet arī visai aizrautīga interjera dizaina lietpratēja. Amerikāņu interjera un arhitektūras žurnālam Architectural Digest aktrise padalījās ar sava mājokļa iekārtošanas un izaicinājumu stāstiem.

Ir grūti nemīlēt Dženiferu Anistoni – teju vairāk nekā divdesmit gadu pēc populārā seriāla “Draugi” noslēguma aktrise joprojām nemainīgi ir pieprasītāko aktieru vidū. Viņa ir jautra, nosvērta un vienmēr ir spējusi saglabāt vēsu prātu arī pēc netīrākajiem skandāliem, kas atspoguļoti dzeltenajā presē. Arī interjera dizainā Anistonei piemīt unikāla un izkopta gaume.

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

“Ja es nebūtu aktrise, es gribētu būt dizainere. Man patīk šī nodarbe. Man šķiet, ka audumu un mēbeļu izvēles procesā ir kaut kas īpašs. Tas piepilda manu dvēseli,” stāsta Dženifera Anistone.

Dženiferas talants un interjera dizaina spējas samērā nesen piedzīvoja īstenu pārbaudījumu – 2011. gadā aktrise iegādājās mājokli par 21 miljonu dolāru, tomēr tā interjers nebūt negāja Anistonei pie sirds. Pēc aktrises domām, mājoklis esot bijis pārāk vēss un minimālistisks, kā arī tam esot bijuši pārāk ekscentriski dizaina elementi. “No pagalma ieejas līdz mājas durvīm veda visai dramatiska taciņa, kuras galā bija masīvas ieejas durvis ķīniešu sarkanā krāsā,” šausminās Anistone. “No estētiskā viedokļa tas bija krietni tālu no tā, kādu ieeju es vēlējos, taču sajutu tādu kā saikni starp sevi un šo mājokli. Man radās sajūta, ka varu to pārtaisīt un uzlabot.”

Anistones mājokļa iekārtošanā tika piesaistīts viens no ASV pieprasītākajiem interjera dizaineriem, Stīvens Šedlijs, ar kuru aktrise ir sadarbojusies jau iepriekšējo mājokļu dizaina veidošanā.

“Dženiferai Anistonei patīk tādi materiāli kā koks, akmens, bronza. Neatkarīgi no tā, cik elegantas ir aktrises mēbeles vai dekori, tiem ir jābūt mīļiem un aicinošiem,” stāsta Anistones mājokļa dizainers Šedlijs.

Aktrise atzīst, ka jaunībā viņai pat ir patikušas neskaitāmās pārvākšanās reizes, bet nu viņas dzīvē ir pienācis brīdis, kad viņa vairs nevēlas klejot pa pasauli. “Es paskatos uz savu mājokli, uz saviem trīs suņiem un saprotu, ka nav citas vietas, kur vēlos atrasties,” atklāj Anistone.

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

 

A post shared by smartwater (@smartwater) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu