TV šovu vadītājam Ričardam Hamondam nopietnas problēmas ar atmiņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Stefan Rousseau/PA Wire/Press Association Images

Slavenajam britu TV šovu vadītājam Ričardam Hamondam ir nopietnas problēmas ar atmiņu, izdevumam “Daily Star” paziņoja viņa kolēģis Džeremijs Klārksons.

Pēc Klārksona teiktā, Hamonds vairākas reizes ir izvairījies no nāves, taču gūtās traumas ietekmējušas viņa veselību.

“Ričardam ir lielas atmiņas problēmas – viņam var kaut ko pastāstīt un pēc piecām sekundēm viņš jau būs to aizmirsis. Viņam ir grūti iegaumēt dažādas lietas, un tas viss smadzeņu bojājumu dēļ,” skaidroja Klārksons.

Hamonds piedzīvoja vairākus nopietnus negadījumus laikā, kad bija viens no vadītājiem slavenajā "Top Gear" jeb “Gāzi grīdā” šovā. 2006. gadā Hamonds iekļuva nopietnā avārijā, braucot ar 288 jūdzēm stundā, pēc kura 2 nedēļas pavadīja komā. Savukārt, filmējot pēdējo šova “The Grand Tour” šova sēriju, viņš avarēja ar elektromobīli, tam aizdegoties. Pēc notikušā Hemonds guva nopietnas galvas traumas un pavadīja slimnīcā 5 nedēļas, pirms atgriezās mājās pie sievas Mindijas un viņa divām meitām. 

Tāpat Hamonds pēc avārijām ir cietis ar nopietnu depresiju un trauksmi, apmeklējot psihoterapeitu. 

Par bīstamo darbu ir izteikusies arī viņa sieva, kura norādīja, ja Hamonds iekļūs vēl vienā negadījumā, viņam būs nepieciešams pamest darbu televīzijā.

 

The Grand Tour via @jeremyclarkson1 #thegrandtour

A post shared by The Grand Tour (@itsthegrandtour) on

 

James May leads another lively conversation. #TheGrandTour

A post shared by The Grand Tour (@itsthegrandtour) on

 

Fishing with three (bell)ends. #TheGrandTour

A post shared by The Grand Tour (@itsthegrandtour) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu