Raidījums: "Saskaņai" savos priekšvēlēšanu izdevumos būs jāiekļauj maizes dalīšana Bolderājas kebabnīcā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Politiskajai partijai "Saskaņa" savos 13.Saeimas vēlēšanu aģitācijas izdevumos būs jāiekļauj arī līdzekļi, kas tērēti, tās deputāta kandidātam dalot pensionāriem bezmaksas maizi kebabnīcā Bolderājā, vēstīja "TV3 ziņas".

Rudenī gaidāmajās parlamenta vēlēšanās no "Saskaņas" saraksta Rīgas apgabalā ar 37.kārtas numuru startēs arī 1989.gadā dzimušais Asifs Ibragimovs, kurš saimnieko sev piederošajā Bolderājas kebabnīcā "Gvatar". Tur Ibragimovs darbdienu rītos pensionāriem savām rokām dala bezmaksas maizi. Par šo akciju izveidots arī videorullītis, kas ceļo sociālajos tīklos, pozitīvs sižets televīzijā "Pirmais Baltijas kanāls" un publikācija laikrakstā "MK Latvija".

Ibragimovs apgalvojis, ka maizes dalīšanu neviens no malas nesponsorē, jo tā esot paša kebabnīcas brīvprātīga iniciatīva, kas balstīta uz entuziasmu.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) tomēr uzskata, ka šajā gadījumā notikusi politiskā aģitācija, tāpēc vienojies ar "Saskaņu", ka tā līdzekļus, kas iztērēti bezmaksas maizes dalīšanai Bolderājas kebabnīcā, iekļaus savos priekšvēlēšanu izdevumos, vēstīja "TV3 ziņas".

KNAB esot konstatējis arī kādu citu juridiskas personas, iespējams, slēptu politisko aģitāciju, taču birojs atturējies izpaust sīkākas detaļas par šo gadījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu