Arī dzīvoklis var kalpot par vietu, kur nodoties pirts priekiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Jau kopš seniem laikiem latvieši mīlējuši pirts rituālus. Tā ir dziļi iesakņojusies tradīcija, kas tiek piekopta vēl šodien. Regulāri pirts apmeklējumi ārkārtīgi pozitīvi ietekmē garīgo un fizisko veselību, piemēram, atbrīvo no uzkrātā stresa, izvada liekos toksīnus, palīdz saglabāt jaunību, uzlabo asinsriti. Lai baudītu šo veselīgo aktivitāti nav obligāti jādodas pie dabas, nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv uzmeklējis divus skaistus īres dzīvokļus galvaspilsētā, kuros ir iespēja nodoties pirts priekiem.

Dzīvoklis, kurā relaksēties somu vai krievu pirtī

Ekskluzīvais trīs istabu dzīvoklis atrodas Juglā – projektā “Ezermeži”. Pirts ir tikai viena no mājokļa priekšrocībām. Šeit var ieraudzīt arī luksusa klases apdares materiālus un karaļnama cienīgas mēbeles, ko izvēlējusies dizainere Jekaterina Kazmazovskaja. No visām dzīvokļa telpām ir izeja uz terasi, kur baudīt nesteidzīgu maltīti vai novērtēt labiekārtoto teritoriju.

Foto: city24.lv

Šis varētu būt viens no elegantākajiem šī brīža īres dzīvokļiem galvaspilsētā. Dzīvesvietas veiksmīgais plānojums un aristokrātiskais interjers rada ārkārtīgi greznu iespaidu. Dizainere mājoklī ir piedomājusi pie katras detaļas.

Foto: city24.lv

Divlīmeņu apartamenti ar saunu

Arī šī īres dzīvokļa lokācijas vieta ir Jugla. Divlīmeņu apartamenti izvietoti kluba tipa dzīvojamajā kompleksā ar slēgtu teritoriju, videonovērošanu un apsardzi. Mājoklis atrodas blakus mežam, kas ļauj baudīt svaigu gaisu un brīnišķīgu ainavu.

Foto: city24.lv

Dzīvokļa pirmajā stāvā ir halle, viesistaba ar kamīnu, vannas istaba, sauna, virtuve, kabinets un guļamistaba. Otrajā stāvā – divas guļamistabas un vannas istaba. Jāmin arī tas, ka dzīvokļa cenā iekļautas divas vietas pazemes autostāvvietā.

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu