Balode-Ūdre: kā satikāmies, tā sākām divbalsīgi runāt, uzvesties kā idiņi

Iepazīšanās stāsts
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Ilona Balode-Ūdre atklāj nedaudz dullo, bet sirsnības pilno iepazīšanās stāstu ar Rolandu Ūdri (Ūdrīti), kurš nu jau vairākus gadus cīnās ar traģiskās avārijas sekām. 

Abi saskatījās Mārtiņa Burkevica  (red. grupas "Hobbos" basģitārists) dzimšanas dienā - 2009. gada 22. februārī. "Kaut kā sanāca, ka torīt pamodos pie Mārtiņa Burkevica, bet nevis tāpēc, ka mums būtu bijis kāds sakars bijis, bet tāpēc, ka mēs vienkārši bijām čomi, kas visi tusē kopā. Lūk, kaut ko bijām aiztusējušies un es neaizvilkos mājās un pamodos tur," stāstu intervijā sāk Ilona Balode-Ūdre.

"Pamodāmies visi ar baigām paģirām, un bija jāsāk gaidīt dzimšanas dienas viesi. Un pirmais no viesiem bija Ūdris! Man bija paģiras, un viņam arī bija paģiras..."

Ilona nespēj skaidri noraksturot vārdos, kas bija tā dzirkstele, kas aizķēra abus: "Kaut kā mēs satuvinājāmies. Viņš ienāca, es tur biju, un tas bija tik dabiski, pašsaprotami. Kā mēs satikāmies, tā mēs palikām kopā," smaidot stāsta Ilona.

Foto: TVNET

Kad Ilonai jautā, vai tā bija sajūta, ka esi ieraudzījis savu likteni, viņa atbild skaļi: "Nu nē!

Tas ir tā, ka tev sajūta, ka tu pa pasauli visu laiku esi gājis viens pats un tad, kad ienāk otrs, tu vienkārši pajautā - kur tad tu biji tik ilgi? Kā satikāmies - tā sākām divbalsīgi runāt, dziedāt un uzvesties kā idiņi..."

To laiku arī Ilona atceras ar smaidu, jo jau pēc pusstundas pazīšanās ar viņu Ūdrītis esot piezvanījis savām abām draudzenēm un pārtraucis attiecības, jo esot iemīlējies!

"Tad, kad tu satiec to savu cilvēku, tas viss ir savādāk, nekā tu esi iedomājies pirms tam, kā tas varētu būt un ko tu esi meklējis..."

Pilnu ekskluzīvo interviju ar Ilonu Balodi-Ūdri skaties jau šovakar, 21. augustā, plkst. 21:00 STV, "Starp mums runājot..."

Ielūkojies arī "Egoistes" intervijā ar Ilonu Balodi-Ūdri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu