Elbrusā atrasta pirms 31 gada bojā gājusi alpīniste

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kabardīnu - Balkārijas kalni pie Elbrusa
Kabardīnu - Balkārijas kalni pie Elbrusa Foto: ITAR-TASS / Scanpix

Krievijas Kaukāza kalnu augstākajā virsotnē Elbrusā atrasta pirms 31 gada bojā gājusi alpīniste. Sievietes personību izdevies noskaidrot, jo pie viņas atrasti arī dokumenti un aviobiļete reisam Maskava – Mineraļnije Vodi. Ziņu aģentūra TASS vēsta, ka sievietes ķermeni aptuveni 4 kilometru augstumā virs jūras līmeņa pamanījusi tūristu grupa, un pašlaik bojā gājusi jau ir evakuēta.

Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas preses dienests ziņo, ka 1987.gadā šajā vietā sniega lavīna aprakusi septiņus alpīnistus un toreiz neviens no viņiem tā arī nav atrasts.

Karačajevo-Čerkesijas Iekšlietu ministrijā informēja, ka bojā gājusī, visticamāk, ir 1951.gadā dzimusī Jeļena Konstantinova Bazikina, jo tieši viņas pase ir atrasta kopā ar alpīnistes mirstīgajām atliekām. Aviobiļete reisam Maskava – Mineraļnije vodi ir ar 1987.gada 10.aprīļa datumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu