Ko viņai uzdāvināt? (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strauji tuvojošies svētki mēdz mūs pārsteigt gandrīz vai pašā vakarā. Un tad vienīgais, ko var vēl iegādāties, ir zobupasta draudzenei, sausās brokastis mammai un varbūt kāda grāmata tēvam.

Piedāvājam savu versiju dāvanai.

Šalle

Mūsdienās vilnas dzijas vai auduma šalle nav tikai vecmāmiņu cienīgs aksesuārs. Šalles regulāri tiek izmantotas gan kronēšanas ceremonijās, gan karaliskās pieņemšanās, kāzu ceremonijās utt. To var izmantot gan kā aksesuāru mētelim vai pat kostīmam un, protams, mīkstais vilnas darinājums radīs patīkamu un siltu sajūtu Jūsu vienīgajai. Derētu arī sievasmātei.

Ralfa Lorēna „Blue” smaržas

Parādiet, ka neesat zaudējis sajūtu asumiņus arī šajos Ziemassvētkos, - ar Ralfa Lorēna smaržām. Šo burvīgo smaržu aromāts sastāv no kaltētām augu ziedlapiņām, kas iegūtas no lotosa ziediem, rozā peonijām un citiem eksotiskiem ziediem, kas bagātināti ar muskusa un sandalkoka piedevām. Pats ostot, visticamāk, nepazīsiet nevienu no minētajiem, bet viņa gan.

iPod Nano

Aipods, ja lietojam ikdienas latviskojumu, ir šī gada viena no top precēm. Plāns kā CD vāciņš, bet ietilpība – vairāk kā 1000 mp3. Funkcionāls un elegants, lielisks sabiedrotais viņai, kad pats neesat klāt. Var pieslēgt pie datora vai auto magnetolas.

Spa apmeklējums

Iegādājieties Spa apmeklējuma pilnu komplektu; ja nav iespējams uz visu dienu, tad uz 3-5 h noteikti. Pēc garas darba nedēļas viņa būs saviļņota no uzmanības, kura tiks veltīta tikai viņai vienai visu šo stundu laikā. Cenas sākot no 20-30 Ls.

Brokastis gultā

Ir iespējams brokastis pasūtīt, tomēr zināms intīms šarms piemīt arī paša uzmeistarotām brokastīm. Piemēram, divas pankūkas ar ābolu sīrupu, dubultais šokolādes kakao, maziņš iepakojums zemeņu džema, sīkas trīs baltmaizes bulciņas un sauja saldo aprikožu. Lai brokastis nebūtu jāēd vienatnē, visu to pašu uztaisiet arī sev. Neaizmirstiet saderīgas salvetes.

Apakšveļa

Tradicionāls, tomēr labi pārbaudīts veids, kā iepriecināt sievieti, ar nosacījumu, ja precīzi zināt visus nepieciešamos izmērus. Pidžama nav slikts variants, bet seksīgs naktstērps ir lieliska izvēle, piemēram, viegls zīda izkārtojums, nedaudz pieguļošs krūšu daļā un liegi plīvojošs zemāk. Ja vēl izdodas atrast līdzīgas apakšbiksītes... Katrā ziņā viņai noteikti patiks, ka ir jūsu fantāzijas rosinātāja.

Vakariņas un vīns

Kas var būt jaukāks par kopīgu ēšanu un dzeršanu divatā kādā lieliskā restorānā! Jūs, piecas stundas mierīgā garā cenšaties iepazīt restorāna pavāra meistarību, lēni malkojat izmalcinātus dzērienus. Protams, ir lētāks veids, kā iedzert, tomēr draudzenei varētu patikt šis rūpīgi izstrādātais plāns.

Gabaliņš Veneras Ja esat pārliecināts, ka sievietes ir no Veneras, tad kādēļ neuzdāvināt sievietei gabliņu no mājām? Kādēļ pirkt lauku mājas vai zemi Spānijā, ja varat iegādāties gabaliņu uz planētas Venera? Kopā ar pirkuma tiesībām, iegūsiet arī tiesības izmantot derīgos izrakteņus sava īpašuma teritorijā, protams, ja atradīsiet veidu, kā līdz tam nokļūt. http://www.buyagift.co.uk/products/6023.htm

Vīna kariete

Jāpiezīmē, ka vislabāk minēto romantisko ceļojumu veikt tieši Kalifornijā, sēžot karietē un pārvietojoties no vienas vīna plantācijas līdz otrai, degustējot vienus no pasaulē visiecienītākajiem vīniem. Kučieris ietilpst cenā.

Lēkšana ar gumiju/ar izpletni

Ja mīļotā sieviete lēktu no tilta, vai Jūs arī lēktu pakaļ? Iespējams, tikai tad jums abiem jālec ar gumiju, sasaitētiem kopā. Kopīgs piedzīvojums un zināma deva adrenalīna asinīs noteikti nāks par labu atslodzei no rutīnas.

Priecīgus svētkus!

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu