VIDEO: Rīgā durvis ver Baltijas lielākais IKEA veikals

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau šodien, 30. augustā, Latvijā durvis vēris pirmais zviedru mēbeļu giganta IKEA veikals. Šis būs lielākais IKEA veikals Baltijas valstīs, un piedāvājumā būs vairāk nekā 8000 dažādu mājokļa labiekārtošanas preču zem viena jumta. Ieskaties, ko sagaidīt un atrast Latvijas IKEA veikalā. 

Zviedrijas uzņēmums IKEA ir pazīstams ne tikai ar labu dizainu, saprātīgām cenām, funkcionāliem risinājumiem un centieniem ilgtspējas jomā. Arī Latvijas IKEA ir veidots pēc starptautiskiem standartiem - šeit būs pieejams plašs mēbeļu, aksesuāru un citu sadzīvisku preču klāsts, bērnu istabiņa, restorāns, bistro, kas pazīstams ar hotdogiem un saldējumu par 30 centiem, kā arī Zviedrijas pārtikas preču veikals, kur var iegādāties tradicionālus zviedru produktus, piemēram, gaļas bumbiņas, lasi un kanēļmaizītes. IKEA Rīga veikalā būs vairāk nekā 500 risinājumu ilgtspējīgākai dzīvei mājās, lai varētu ietaupīt resursus. Daļa IKEA mēbeļu un citu preču ir ražotas no pārstrādātiem materiāliem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu