Monika Levinska studēs psiholoģiju Londonā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozi slavenā amerikāniete Monika Levinska gatavojas doties uz Lielbritāniju, lai Londonā noklausītos sociālās psiholoģijas kursu, ziņo laikraksts "Evening Standard". 32 gadus vecā Levinska, kas plašākas sabiedrības ievērību guva pēc mīlas dēkas ar ASV prezidentu Bilu Klintonu, gatavojas studijām Londonas ekonomikas skolā.

Taču ne mācību iestādes vadība, ne arī pati Monika Levinska šīs laikrakstā publicētās ziņas pagaidām nevēlas komentēt. Studentiem, kas nav Eiropas Savienības valstu pilsoņi, par gadu ilgām mācībām Londonas ekonomikas skolā ir jāmaksā 12 tūkstoši sterliņu mārciņu. Bijusī Baltā nama praktikante un par Bila Klintona seksa skandāla galveno vaininieci dēvētā Monika Levinska ir dzimusi Kalifornijas štata pilsētā Sanfrancisko 1973. gada 23. jūlijā. Viņas romāns ar ASV prezidentu sākās 1996. gadā, kad, būdama vienkārša praktikante, viņa drīz vien dabūja darbu Baltā nama likumdošanas un vēlāk arī drošības nodaļā. Savukārt viņas attiecības ar Bilu Klintonu par skandālu pārauga, pateicoties Monikas Levinskas draudzenei, Pentagona darbiniecei Lindai Tripai, kura diktofonā ierakstīja visas telefonsarunas ar Moniku Levinsku, kas viņai vaļsirdīgi stāstīja par visām savām mīlas dēkām ar toreizējo ASV prezidentu Bilu Klintonu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu