Atskats: vienas nakts sekss (189)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dāvids ar sivēnu un izklaidīgo Grietu atkal klāt. Šoreiz par vienas nakts sakariem. Vai tev jau ir kauns?

Literātam Viesturam Avotam sievietes visu mūžu ir bijuši kā tauriņi, kas lidinās apkārt, bet neviens tā arī nav iepaticies uz ilgāku laiku. Tā Dāvids raksturoja pirmo viesi. Pēc izskata pavecāks kungs ar diezgan rezervētu izturēšanās manieri. Vai varbūt tā domāta tikai skandalozajam Dāvida šovam?

Viesturs jaunībā lieliski ticis galā ar tādu ļoti labu fizisku kondīciju prasošu sporta veidu kā spēju pabeigt 5-6 reizes vienas nakts laikā. Gandrīz vai apskaužami. Tiesa, diez vai daudzumam ir kāda nozīme baudā. Vajadzības apmierināšanā gan. Seko standarta jautājumi – pirmā reize, cik daudz sieviešu bijušas utt. Viesturs izvairās no konkrēta skaitļa, jo neesot skaitījis. Ir skaidrs, ka viņa mūžā sieviešu bijis daudz, jo kā lai savādāk apmierina viņa alkstošo seksualitāti?

„Pārdevējas variants man ir vistuvākais,” atzina literāts, runādams par tīkamāko sieviešu tipu jaunībā, „Toreiz bija jauki, saproti, tas jau bija vēl stagnācijas laiks.” Viesturs dalījās dzīves gudrībās: „Nav labi jaukt profesionālo ar intīmo dzīvi,” - kaut arī pats atzina, ka ir gadījies saputroties un pēc tam nožēlot. „Grieta, atnes tēju. Un es ar tevi vairs negulēšu,” Dāvids centās būt asprātīgs.

„Tu tāds riktīgi seksīgs plācenītis,” Dāvids sveicināja ienākošo viesi - „Sīrupa” redaktori Inesi Mizovsku (23). Inese esot medniece, turklāt ļoti profesionāla savā arodā, vismaz tā varēja noprast no viņas stāstītā. Viņai esot gadījušies arī precēti vīrieši. Cik varēja noprast no Ineses teiktā, tad latviešu klubā „Četri balti krekli”, kuru atnācēja nodēvēja par celulītbāru, bieži varot atrast vīrus, kas atlaiž un dod pa kreisi. Vai tā ir antireklāma?

Viesturs
Pašpārliecinātās meitenes stāstītais par dažādo pieredzi ar vīriešiem izklausījās pārāk samākslots vai vismaz uzspēlēts. Nedaudz. Lai pasniegtu sevi vēlamākā perspektīvā, jo, raugi, Inese ir tik daudz pieredzējusi, ka apvīt jebkuru vīrieti ap pirkstu viņai nesagādā problēmas. Jautājums tikai – vai viņa pati vēlas to darīt. Skumji, ja Inesei jāsaskaras tikai ar tādiem vīriešiem, kas bēg no sievām un dzerstās bāros.

„Viesturs vispār ir ģēnijs. Tāds publicists!” ierunājās kāds augumā mazs skatītājs. „Visu kompensē viņa izskats, kas ir ļoti labs,” teica Inese. Jaunais cilvēks bija ieradies pavērot šovu klātienē kopā ar draudzeni, kas runāja lauzītā latviešu mēlē un nespēja noticēt, ka Viesturam ir piekrišana pie sievietēm. Sievietes arī mēdz būt dažādas.

Inese
Bijusī fabrikante Meldra (18) izplūda garās pārdomās par vienas nakts sakariem. Viņa pieļauj iespēju, ka „visi varot darīt, kā viņi jūtas labāk, galvenais – lai kāds netiek sāpināts”, tomēr viņa neatbalstot vienas nakts sakarus. Meldras runas maniere un sēdēšanas poza liecināja, ka viņai varētu būt arī skarbāks viedoklis, ja tas nebūtu TV šovs. Pašam šovmenim tas likās bērnišķīgi: „Bet, lūdzu, meitene, sper tik vaļā! (..) Tu runā kā īsta padsmitgadniece. Un nerunā pretī, es zinu. Es zinu, kā tas ir!”

Pēc tam studijā ieradās Meldras tētis jeb mūziķis Johnny Salamander. Viņam ģimene ir svēta lieta, un var viņu saprast, jo ar otro pusīti viss esot vislabākajā kārtībā. Meldra tikai smaida. Super! Viņas tētis ir pārliecināts, ka vienmēr jābūt pēc iespējas korektākam un galanti jāizturas pret tām sievietēm jeb fanēm, kas vēlas iepazīties. Atraidījumam ir jābūt korektam, uzskata mūziķis. Ar lepnumu viņš pastāstīja, ka „Meldra ir baigais čoms. Viņa man palīdz no nest aparātus no skatuves, pie tam tie ir ļoti dārgi...”

Meldra
Rolands ir kopā ar draudzeni jau „veselu mūžību”, kaut arī viņam tikai 25 gadi. Viņš ne par ko nemainītu pašreizējās attiecības pret vienas nakts sakaru. Savukārt psiholoģe un seksoloģe Ināra Roja savā nodabā norunāja šova pēdējās septiņas minūtes. Tas vairāk izskatījās pēc monologa par tēmu „sabiedrības priekšstati par seksualitāti mūsdienu Latvijā”.

Komentāri (189)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu