Satiksmes departaments: Bedres Rīgas ielu segumā tiek labotas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ielu segums Rīgā tiek labots kopš vakardienas - tiek aizbērtas pēc sniega nokušanas atklātās bedres, sacīja Rīgas domes Satiksmes departamenta preses sekretārs Andris Pudāns.

Kā apgalvoja Pudāns, darbi sākti jau vakar. Ar to nodarbojas 12 ielu un ceļu uzturēšanas uzņēmumu brigādes, kuru līgumos ar Rīgas domi ietilpst minētie uzdevumi. Patlaban viena no brigādēm strādājot Ulmaņa gatvē.

Viņš informēja, ka vakar un šodien bedrēs bērts aukstais asfalts, bet naktī plānots gatavot arī karsto asfaltu.

Kā norādīja Pudāns, bedres pēc sniega nokušanas visvairāk izveidojušās vietās, kur ir novecojis ielu segums, piemēram, uz Salu tilta. Viņš arī sacīja, ka šogad Satiksmes departaments saņēmis ilgi gaidīto finansējumu - apmēram 120 000 latu - Salu tilta seguma atjaunošanai. To plānots veikt vasarā.

Satiksmes departamenta pārstāvis norādīja, ka ielu segums tiek apskatīts katru dienu. Informācija tiekot saņemta arī no iedzīvotājiem.

Pudāns atturējās prognozēt, kad problēmas varētu tikt novērsta pilnībā, jo sniegs pagaidām nav nokusis pilnīgi. Sniegam nokūstot pavisam, visticamāk, tiks atklāti vēl vairāk bojājumu.

Kā ziņots, vakar un šodien Rīgā - uz Salu tilta un Ulmaņa gatves viadukta - 15 automašīnas, iebraucot bedrēs, pārsitušas riepas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu