Nedēļas gardumi Krējuma “Aperitīvā”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākam jaunu nedēļu ar jauniem spēkiem un jaunām iecerēm, iespējams kāda lieliska doma jūs apmeklēs pēc tam, kad redzēsiet ko labu jau paveikuši citi. Labvakar, es esmu Agnese Vārpiņa un jūs skatāties raidījumu Krējums...saldais. Šovakar vairāki stāsti no siltām zemēm, runāsim par kino un šovbiznesa zvaigžņu veiksmēm un neveiksmēm.Bet pirms tam rubrikā “Aperitīvs” īsumā atskatīsimies un to, kas pagājušajā nedēļā noticis pie mums Latvijā un citur pasaulē.

Dzīvie skatlogi

Iespējams turpmāk ejot gar universālveikala “Centrs” skatlogiem jūs pārsteigs dzīvie modeļi.Viņu stilu- apģērbu un vidi būs veidojušas kādas Latvijas slavenības. Par pirmajiem dzīvā skatloga stilistiem bija kļuvuši rakstniece Dace Rukšāne, kura lielveikalā atradusi sev raksturīgos lakatus un mīļus pinkainus suņukus un reperis Ozols. Lai gan pasaulē šādi skatlogi nav retums, pie mums tas ir kas svaigs.

Vai Pastnieku gaidījāt?

Koncertturneju pa Latvijas klubiem pagājušajā nedēļā uzsāka viena no visretāk dzīvajā izpildījumā dzirdētajām latviešu leģendārajām grupām- Dzeltenie pastnieki. Dzīvos koncertus grupa spēlējusi nedaudz, 80-to gadu beigās. Dažus pagāšgad, kad izdots albums “Kaķis”, šogad leģendāros jaunā viļņa stila veterānus varēs skatīt un klausīt tūrē pa Latvijas klubiem, kurs divdaļīgā programmā agrāko gadu hītus pasniegs jaunā, ultradživā aranžējumā. Arī visu laiku labāko hitu- “Milžu cīņu.”

Maestro svētki.

“Nepārmet man!”- tā mūzikas valodā pagājušajā nedēļā savā jubilejas koncertā runāja komponists Raimonds Pauls. Vecas dziesmas jaunās un jaunas dziesmas vecās skaņās.

Kinoakadēmijas pirāti

Amerikas Kinoakadēmija sākusi vērienīgu izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kā internetā varēja nokļūt filmas, kas tikai un vienīgi noskatīšanās nolūkos nosūtītas akadēmijas locekļiem, lai izvēlētos, kuras lentes nominēt prestižajam “Oskaram”. Piratizēto filmu vidū ir Something’s Gotta Give ar Džeku Nikolsonu, “Aukstais kalns” ar Nikolas Kidmenas un Džūdas Lova piedalīšanos un arī “Smilšu un miglas nams”. Kinoakadēmija pirātiskās kopijas kā savu īpašumu sazīmējusi pēc īpašajiem kodiem. Videopirātismā iesaistīto akadēmiķu vārdi pagaidām netiek izpausti, bet ironiski, ka klajā intelektuālā īpašuma zādzība notikusi gandrīz vienlaikus ar jaunas pretpirātisma kampaņas sākumu Amerikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu