Atskats uz "2003 Victoria's Secret Fashion Show" (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Heidija Kluma, Taira Benksa, Gizele Bindhena un daudzas citas modes pasaulē pieprasītākās skaistules izgāja uz mēles, lai demonstrētu seksīgo "Victoria’s Secret" apakšveļu pagājušā gada aizraujošākajā modes šovā.

Krāšņais šovs filmēts modes mekā Ņujorkā un bija veltīts Brodvejai – tērpus, uzvedumus un priekšnesumus šoreiz iedvesmojis teātris un kabarē. Kārdinošu un provokatīvu tērpu demonstrējumi, īpaši muzikālie priekšnesumi, intervijas no "sarkanā paklāja", topmodeļu vizītkartes un ekskluzīvs ieskats aizkulisēs, lai savām acīm redzētu, kā top pasaulē slavenākais modes šovs – tas viss Jaungada naktī bija vērojams arī latviešu skatītājiem. "Victoria''s Secret" ir viena no pasaulē iecienītākajām sieviešu apakšveļas un skaistumkopšanas produktu preču zīmēm. Kompānija modes pasaulē katru gadu piesaka sevi ar mūsdienīgām apģērbu un apakšveļas kolekcijām, kā arī ar atzītiem parfīmiem un kosmētiku, ko reklamē planētas slavenākās supermodeles. Ekstravaganto "Victoria''s Secret" modes šovu kompānija rīko jau devīto reizi. 6,5 miljonus dolāru izmaksājušajā šovā piedalījās 26 pasaulē skaistākās manekenes. Ekskluzīvā viesu saraksta galvgalī bija aktieris Denzels Vašingtons, seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots jeb "Lieliskais vīrietis", mūziķis Tommijs Lī, burvju mākslinieks Deivids Koperfīlds un miljardieris Donalds Tramps. Šovā ar savu jaunāko singlu "Send Your Love" uzstājās arī padsmitkārtējais "Grammy" balvas ieguvējs, pasaulslavenais mūziķis Stings. Viņam pievienojās arī "hip-hop un soulmūzikas karaliene", R&B sensācija Mary J. Blige, lai izpildītu abu jauno duetu "Whenever I Say Your Name".

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu