"Pirelli" kalendārs Latvijā tiks prezentēts 10. decembrī (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais kalendārs, kuram jau apritējuši 40 gadi, pirmo reizi tiks oficiāli pieteikts arī Latvijā.

"Pirelli" riepu oficiālais pārstāvis SIA "Latakko" iecerējis īpašu pasākumu, kura laikā tiks uzdāvināti aptuveni 40 ekskluzīvie kalendāri. Viens kalendārs jau esot rezervēts Valsts prezidentei, tā piesaistot faktu, ka starp "Pirelli" kalendāra prezentācijas aicinātajiem viesiem Lielbritānijā parasti ir arī Anglijas karaliene. Izredzēto vidū, iespējams, būs arī mūsu futbola zvaigzne Māris Verpakovskis un Latvijas izlases treneris Aleksandrs Starkovs.

"Pirelli" kalendārs tiek izdots kopš 1963. gada ierobežotā 45 000 lielā tirāžā un nekad nenonāk brīvā pārdošanā. Pirmo izlaidumu kalendāri izsolēs un pie kolekcionāriem šodien maksā pat 500 latus. Kalendāram fotografējas pasaulē slavenākās modeles un ne tikai. Tā, piemēram, šogad kalendāra tēma ir kas līdzīgs masku ballei, sapludinot reālu fotogrāfiju ar digitālās mākslas elementiem. Ievērojamā britu fotogrāfa Nika Naita talants realizējis pazīstamu sieviešu ieteiktās vīzijas vai sapņu tēlus. Savas fantāzijas Naitam atklājusi Bjorka, Katrīna Denēva, Marianna Faitfula, Līva Tailere, Kortnija Lova u.c. Tomēr Naits neatklās, kā slēptākās iedomas devušas pamatu attiecīgā mēneša bildei.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu