Snovus padusē un uz kalnu!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No vienas revolūcijas pie otras - nav vajadzīgs sniegs, lai atklātu snovborda sezonu. Snovbords dažiem kļuvis par modes lietu, citam par nepieciešamību uzturēt sevi sportiskā formā, vēl citam par neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Tā kā pirmie mīnusi termometra stabiņā parādījušies, arī pirmais sniegs bijis, nav pacietības gaidīt kupenas - jāsāk. Rubrikā “Prāta brīvdienas” - snoveri Grīziņkalna skeitparka atklāšanas svētkos.

Agnese Vārpiņa: Mēs te studijā teicām, ka nav nemaz vajadzīgs sniegs, lai sāktu sezonu?

Ansis Egle, Sniega kluba prezidents: “Sezona nekad nebeidzas, jo sniegs vienmēr kaut kur ir - kādā ledus hallē, kādā ledusskapī...”

Vairāki simti līdzjutēju sestdien pulcējās Grīziņkalnā, lai nosvinētu sezonas atklāšanu un paskatītos uz pašmāju un pasaules labākajiem snovbordistiem, somu Juku Eratuli un norvēģi Pēru Lokenu. Par to, ka visi snoveri ir ļoti gaidīti, liecināja arī meiteņu krūšturu uzmešana uz trases (tos gan ātri novāca). Šoreiz galvenais nebija precīzi triki, bet vairāk gan svētki pašiem un citiem.

Lai arī braucēju sniegumā bija jaušamas rudenīgas noskaņas, savu prasmi demonstrējot vēl uz zaļā mauriņa, tas nav nekas, viņi ir apņēmības pilni!

Valters Kleinbergs, snovborda virtuozs: “Jāsāk snovot, jo sezona ir klāt!”

Šosezon vietējo snovbordistu svarīgākie mērķi - pēc iespējas vairāk iesaistīties pasaules apritē. Gaidīsim ziņas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu