Pārlieku smago krievu baleta primadonnu aicina darbā Lietuvā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīstot, ka Maskavas Lielā teātra bijusī prīma Anastasija Voločkova ir lieliska balerīna un atbilst visiem standartiem, Lietuvas Nacionālais operas un baleta teātris iecerējis skandalozo dejotāju uzaicināt strādāt Viļņā. Pēc Lietuvas Nacionālās operas vadītāja domām, tas būs interesants notikums no mārketinga viedokļa un notikums ar šova elementu.

Pati Anastasija Voločkova izteikusies, ka būtu ar mieru strādāt Lietuvā un pat atvestu līdzi partneri, kas spētu viņu pacelt. Atgādināšu, ka prīmu atlaida no Maskavas Lielā teātra balerīnas svara dēļ.

Baleta trupas vadītājs norādījis, ka vienīgais dejotājs, kas spējis pacelt Voločkovu, sastiepis muguru, tāpēc aizgājis no darba. Lai gan Krievijas Nodarbinātības ministrija atzina, ka balerīna no darba atlaista nelikumīgi, Maskavas Lielais teātris Voločkovu darbā nav atjaunojis.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu