Turpmāk reizi mēnesī– “Jaunās draudzības balle” (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daži sabiedrībā labi pazīstami dīdžeji un dzīves svinētāji nedēļas nogalē ļaudis pulcēja uz kādu pasākumu, kas turpmāk notikšot vismaz reizi mēnesī – “Jaunās draudzības balli”. Vai tā ir kāda jauna sekta vai lustīgs iepazīšanās klubiņš, devāmies noskaidrot.

Agnese Vārpiņa: “Neizskatās, ka Pulkvedis būtu pārvērties par sektantu tikšanās vietu, arī pēc lustīga iepazīšanās klubiņa tur neizskatās.”

Jaunās draudzības balles vakara vadītāja, gluži vai gaismas nesēja ādā bija iejuties

Roberts Gobziņš, vakara vadītājs:” Jaunās draudzības vārdā......”

Viņš daudz runāja par to, cik labi ir draudzēties, turklāt meitenes uzrunāja atsevišķi- apmaiņā pret pāris datiem par sevi bigbenda pavadījumā viņas tika aicinātas iemalkot jaunās draudzības dzērienu.

Agnese Vārpiņa: “Jaunās draudzības dzēriens- vecais labais šņabis.”

Daudziem atmiņā palikuši projekta Casablanca 2000, tusiņi, kas pulcēja radošo jaunatni, tagad projekts atgriezies un ir sadalīts uz pusēm, līdz ar to Rīga 1000.

Mārtiņš Ķibers, balles rīkotājs: “Ir daudzi mākslinieki, kas piekrituši te piedalīties, un ne vienmēr tās būs modes vai Mārtiņa Grauda slaidi, taču vienmēr tas būs dzīvs performance.”

Turpmāk vismaz reizi mēnesī Jaunās draudzības balles rīkos jau citur- sen pamestās vai bankrotējušās, bet atmiņās dzīvojošās vietās, tā sacīt, lai dibinot jaunu draudzību būtu par ko parunāt.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu