Lielais teātris atlaiž smago primabalerīnu

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas Lielais teātris atlaidis no darba baleta prīmu Anastasiju Voločkovu, otrdien paziņoja teātra vadības pārstāvis.

Pēc nesenā publiskā skandāla, kad viņa tika atstādināta no galvenās lomas izpildīšanas baletā "Gulbju ezers", teātris nolēmis atbrīvoties no viņas pavisam, ziņo aģentūra "Interfax". Voločkova atteikusies no iepriekš piedāvātā īstermiņa darba līguma un izvirzījusi daudzas papildprasības, teikts teātra paziņojumā ar piebildi, ka viņa ir untumaina un sliktā fiziskā stāvoklī. "Es nevaru padarīt teātra nākotni atkarīgu no tā, vai viņa zaudēs vai nezaudēs svaru," savulaik teica teātra ģenerāldirektors Anatolijs Iksanovs. Savukārt Voločkova apgalvo, ka viņa kritusi par upuri sazvērestībai, kuras mērķis esot padzīt viņu no teātra un neatzīt par Krievijas visizcilāko balerīnu. Lielais teātris tagad saista savas cerības ar balerīnām Svetlanu Lunkinu un otru uzlecošo zvaigzni Svetlanu Saharovu, kura nesen pārcēlās uz Maskavu no Marijas teātra Sanktpēterburgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu