Izrādei «Tango» ir daudz cienītāju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rundāles pagasta bērnu teātra studijas «Savējie» divas grupas nesen atgriezās no radošās nometnes Jēkabpils rajona atpūtas centrā «Mežezers». Nometnes rīkošanai studija saņēmusi atbalstu no Rundāles pagasta padomes.

Režisore Lilita Lauskiniece informē, ka Jēkabpils rajona vairāku pagastu centros rundālnieki ir rādījuši aizvadītās sezonas iestudējumus. Visvairāk komplimentu skatītāji veltījuši izrādei «Tango», kas pirmo reizi tika spēlēta Bauskas rajona amatierteātru skatē šopavasar. Jau nākamajā dienā pēc atgriešanās no nometnes trupa rādīja «Tango» arī Jūrmalā, atsaucoties uz realitātes šova «Cita fabrika» rīkotāju aicinājumu. Jaunie aktieri jau ir paguvuši piedalīties arī interesantā fotosesijā. Nedēļas žurnāla «Septiņi» atvērumā iestudējuma dalībnieces ir redzamas kopā ar Māri Šveiduku – realitātes šova «Robinsoni» dalībnieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu