Noskaidroti "Mis un Misters Latvija 2003" uzvarētāji . (13)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par konkursa "Mis un Misters Latvija 2003" uzvarētājiem vakar Turcijas pilsētā Kemerā kļuvuši valmieriete Agnese Eiduka un rīdzinieks Artūrs Pudenko, informēja aģentūras "Mis Latvija" direktore Inta Fogele.

"Mis Latvija" titula ieguvēja Agnese Eiduka dzimusi 1984.gadā un ir tekstildizainere, viņa ir bijusi arī "Mis Valmiera". Savukārt 1984.gadā dzimušais titula "Misters Latvija" ieguvējs Artūrs Pudenko patlaban mācās biznesa augstskolā "Turība", iepriekš ieguvis "Vice Misters Rīga" titulu. "Vice Mis Latvija" titulu ieguvusi 1985.gadā dzimusī ventspilniece Tatjana Orlova, kura mācās 12.klasē un iepriekš ieguvusi "Mis Ventspils" titulu, savukārt pie "Vice Misters Latvija" titula ticis iepriekš "Misters Talsi" titulu ieguvušais, 1984.gadā dzimušais Andris Gitendorfs, kurš mācās Rīgas Tehniskajā universitātē. Par šā gada "Mis Foto Latvija" kļuvusi 1983.gadā dzimusī rīdziniece, "Vice Mis Rīga" titula ieguvēja un Banku augstskolas studente Sandija Sniķere, bet par "Misteru Foto Latvija" kļuvis 1982.gadā dzimušais Aleksejs Krasko, kurš patlaban studē Latvijas Policijas koledžā un iepriekš bijis titula "Misters Daugavpils" ieguvējs. Kā ziņots, iepriekš konkursa finālu šā gada oktobrī bija plānots rīkot Taizemes apkārtnē, kas atrodas netālu no SARS izplatības epicentriem. Ņemot vērā SARS izplatību, konkurss tika pārcelts uz Turciju.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu