Izsolīs "Playboy" zaķu kostīmus. (20)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla "Playboy" 50. jubilejā tā cienītāji varēs sevi iepriecināt ar dažnedažādām relikvijām, ja vien vērā ņemamu naudas summiņu nežēlos izsolē.

Iespējams, ka daudzi pat nenojauš to, ka visu laiku izplatītākajā erotiskajā žurnālā savulaik savus darbus publicējuši izcilie literāti Jans Flemings, Rejs Bredberijs un Artūrs Klārks. Fleminga romānu "Viņas Augstības slepenajā dienestā" pirmoreiz varēja lasīt 1963. gadā tieši "Playboy". Šā izdevuma tipogrāfijas lauzumu sāks izsolīt no 16 000 mārciņām. Vēl "Christie''s" izsoļu namā Ņujorkā būs iespējams iegādāties pāri par 300 ar žurnālu saistītu priekšmetu. Izsolē, kas sāksies 17. decembrī, īpašniekus mainīs daudz fotogrāfiju, to skaitā agrīns Merilinas Monro portrets un Bū Derekas kailfoto (katra sākumcena - 4500 mārciņu). Līdzās fotiogrāfijām, zīmējumiem un komiksiem, kas savulaik izmantoti žurnāla ilustrācijās, pārdošanā nonāks arī piezīmju grāmatiņas, kas savulaik piederēja "Playboy" dibinātājam Hjū Hefneram. Katra no tām novērtēta par 8000 GBP. Tomēr nekas "Playboy" sakarā nav tā tracinājis mietpilsoņus kā zaķu kostīmi, kuros tērpās hefnera klubu oficiantes. Kā lēš zinātāji, vienu no šādiem tērpiem varētu pārdot pat par 4000 mārciņām.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu