Tās var pievienot jebkuram smūtijam vai jogurtam. Čia sēklas vienmērīgi dod spēku, jo tām raksturīga labi sabalansēta tauku, šķiedrvielu un olbaltumvielu attiecība, kā arī zems ogļhidrātu īpatsvars. Tās neveicinās straujas cukura līmeņa izmaiņas asinīs, līdz ar ko mazāks ir arī pārēšanās risks vēlāk.
Tāpat kā kafijā, arī zaļajā tējā ir daudz kofeīna. Tā satur arī timīnu, kas palīdzēs saglabāt modrumu un piedevām veicinās tauku "dedzināšanu".
Jogurts ir lielisks olbaltumvielu avots. Turklāt tas labi sader ar dažādām piedevām - riekstiem, augļiem, kas paspilgtina tā garšu.
C vitamīna nevar būt par daudz, un divas stundas gurdums būs mazāks.
Dažādi rieksti, tostarp zemesriekstu sviests un mandeles, ir barības vielām bagāti. Tos viegli paņemt līdzi it visur, kurp dodies.
Lasis zināmā mērā ir delikatese. Taču tā omega 3 taukskābes un olbaltumvielas ir spēka un veselības avots muskuļiem.
Tās satur olbaltumvielas, veselīgos taukus, mangānu, magniju, fosforu un cinku. Sēklas var ēst tāpat vien vai arī pievienot salātiem, lai gūtu papildu spēkus dienas aizvadīšanai.
Ābolos ir daudz vitamīnu un minerālvielu, kā arī vienkāršo ogļhidrātu, kas ir ātrdarbīga degviela ikdienas gaitās.
Banāni mūsdienās ir viegli pieejami, un tajos ir daudz glikozes, kas ir ātri iegūstamas enerģijas avots.