Receptes.lv1. marts1"Sēkliņas dzen uz priekšu nauda." Vai sēkliņu pievienošana dažādiem produktiem nav pārspīlēta?
Receptes.lv28. februārisNo blāvi dzeltena līdz koši oranžam: kas ietekmē olu dzeltenumu krāsu un ko tā liecina par uzturvērtību?
Receptes.lv18. februāris2Vidusjūras ēdienkarte: viena no populārākajām pasaulē. Kas tai raksturīgs un kāpēc tik vērtīga?
Receptes.lv19. janvārisNepietiekami padzeramies: 49% respondentu dienā izdzer litru vai pat mazāk ūdensAptaujas rezultāti
Pieredzes18. janvāris5Vai TikTok saturs viņu iedzina kapā? Agrā vecumā mirst neveselīga ēdiena popularizētājs
Receptes.lv1. janvārisĒst mazāk, kustēties vairāk: kā nezaudēt vēlmi turpināt apņemšanos?Iesaka speciālisti
Receptes.lv2022. gada 24. decembrisSvētki nav pārēšanās maratons: speciālisti komentē Ziemassvētku ticējumus par ēdienu
Receptes.lv2022. gada 19. decembrisKuņģis neprot saskaitīt kotletes un mandarīnus: ieturi pauzes starp svētku gardumiem
Klik2022. gada 19. decembrisSvars nekust no vietas? Pirmās palīdzības vielmaiņai ābece un aizliegtie produkti
Receptes.lv2022. gada 2. novembrisPirmā Latvijā un pieejama bez maksas: pašpalīdzības grāmata cilvēkiem ar ēšanas traucējumiem
Receptes.lv2022. gada 4. oktobris5Lētāks nenozīmē mazvērtīgāks: uztura speciāliste iesaka produktu alternatīvas
Pieredzes2022. gada 30. septembrisKādēļ pēc kārtīga treniņa traki kārojas kaut kā ļoti sāļa?Atbild eksperts
Klik2022. gada 25. septembris5Vai ābolus, vīnogas, arbūzu un citus augļus varam droši ēst ar visām sēkliņām un kauliņiem?