Briti seksa laikā vislabprātāk klausās Marvina Geja dziesmas.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Briti mīlējoties vislabprātāk klausās amerikāņu mūziķa Marvina Geja dziesmas. Viņa sacerētās "Sexual Healing" un "Let's Get It On" ierindojušās jaunas aptaujas virsotnē.

Pētījumā par britu paradumiem guļamistabā tika aptaujāti 10 000 cilvēku. 51 procents atzina, ka viņiem ir iemīļota mūzika, ko patīk klausīties, nodarbojoties ar seksu. Geja dziesmas pārspējušas Robija Viljamsa, Enrikes Iglesiasa un Ērika Kleptona sacerējumus. Pirmajā desmitniekā iekļuvis tikai viens klasiskās mūzikas skaņdarbs - Ravēla "Bolero", kas seko Geja dziesmām trešajā vietā. Ceturtais ir Filisa Nelsona disko gabals "Move Closer", un pirmo desmitnieku noslēdz Krisa de Burga "Lady in Red". Aptauju veica digitālais mūzikas kanāls "Music Choice". "Britu sabiedrība patiesi apliecinājusi, ka Marvins Gejs ir īstais mīlas karalis," izteicies mūzikas un mārketinga direktors Saimons Bels. "Tā kā astoņas no pirmajām 10 dziesmām izpilda vīrieši, var secināt, ka vīriešiem ir pavedinošākas balsis. Vai arī viņu pielūdzējām guļamistabā ir lielāka noteikšana, vismaz tai ziņā, kas attiecas uz mūzikas aparātu," saka Bels. 10 iemīļotākās dziesmas, ko seksa laikā klausās briti 1. Marvins Gejs - "Sexual Healing" 2. Marvins Gejs - "Let''s Get It On" 3. Ravēls - "Bolero" 4. Filiss Nelsons - "Move Closer" 5. Robijs Viljamss - "Angels" 6. Enrike Iglesiass - "Hero" 7. Pols Velers - "You Do Something To Me" 8. Ēriks Kleptons - "Wonderful Tonight" 9. "Air" - "All I need" 10. Kriss de Burgs - "Lady In Red"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu