"Mumij Troļ" līderis neprot rīkoties ar mobilo telefonu .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Mumij Troļ" līderis Iļja Lagutenko pavēstījis, ka viņam sagādā grūtības rīkošanās ar tādu mūsdienu tehniku kā diktofons vai mobilais tālrunis.

"Bez instrukcijas es nezinu, kā ar tiem apieties. Tas ir pārāk sarežģīti. Tāpēc mobilo tālruni nācās atdot mammai. Visam jābūt "user friendly" ("lietotājam draudzīgam")," Lagutenko izteicās preses konferencē, uz kuru grupas dalībnieki ieradās ar 45 minūšu nokavēšanos. Lagutenko paskaidroja, ka grupas dalībnieki aizkavējušies frizētavā "Maija", un sāka klāstīt, cik ļoti viņam patīkot frizēties tieši Rīgā un nekur citur viņš vairs savu matu sakārtojumu veidot nevēloties. Grupa "Mumij Troļ", kas jau vairākkārt ir uzstājusies Latvijā, piektdienas vakarā ar šovu "Meamuri Turi" koncertē Jelgavas klubā "Tonuss" un sestdien, 30.novembrī, Ķīpsalas hallē. Lagutenko arī pavēstīja, ka viņa sapnis būtu uzstāties pirtī. Viņš iztēlojās pirts koncerta ainu, kurā "mēs būtu augšā un skatītāji peldētu lejā, baseinā". Savukārt bundzinieks Oļegs Pungins, attīstot domu, piebilda, ka pirts baseinā ūdens temperatūra būtu 15 grādi un skatītājiem jāpeld visu koncerta laiku - pusotru stundu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu