Šķēle pārsteigts par aptauju rezultātiem.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tautas partijas (TP) līderis Andris Šķēle ir izbrīnīts par Latvijas Televīzijas (LTV) aptaujas rezultātiem, kas liecina, ka, iespējams, parlamentā no pašreizējām partijām būs pārstāvētas tikai divas - TP un apvienības "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (PCTVL).

Šķēle sacīja, ka TP ar saviem darbiem ir pārliecinājusi vēlētājus, savukārt PCTVL elektorāts ir nemainīgs. Šķēle sacīja, ka kopumā TP ir apmierināta ar vēlētāju aktivitāti, taču būtu labāk, ja tā tuvinātos 80%. TP partijas birojā pulcējušies daudzi partijas deputātu kandidāti un atbalstītāji gan biroja pagalmā, gan telpās, kur uz lielā ekrāna ir iespējams sekot līdzi jaunākajai informācijai par vēlēšanu rezultātiem. Kā ziņots, LTV Ziņu dienesta veiktā aptauja liecina, ka 8.Saeimas vēlēšanās uzvarējusi partija "Jaunais laiks", kura ieguvusi 22,5% vēlētāju balsu. Otrajā vietā ir TP ar 15,3% vēlētāju balsu, tālāk seko PCTVL - 10,3%, Latvijas Pirmā partija - 8%, Zaļo un zemnieku savienība - 7,3%. Savienība "Latvijas ceļš" ar 3,9% balsu, apvienība "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK ar 4,2% un Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija ar 2,5% balsu Saeimā neiekļūtu, liecina aptauja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu