"LNT" atklāj jaunu sezonu - "palutini sevi".

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mežaparka lielajā estrādē piektdien, 30.augustā, notika “LNT mūzikas video” noslēguma koncerts, kurš vienlaikus arī iezīmēja telekompānijas “LNT” septītās sezonas sākumu, kas sola skatītājiem daudz patīkamu jaunumu.

Koncertā piedalījās daudzas populāras grupas un mūziķi, “LNT” zvaigznes un vairāk nekā 20 tūkstoši klausītāju. Pasākuma laikā pie vērtīgām balvām, tostarp televizora, tika vairāki “LNT” skatītāji.

Koncerts bija arī vienlaikus telekompānijas “LNT” jaunās sezonas atklāšana, kura ar pilnu sparu sāksies 1.septembrī.

Andrejs Ēķis, “LNT” ģenerāldirektors: “Galvenais, ko mēs esam sapratuši – cilvēki visvairāk mīl, kā jums liekas ko? Atbildēšu – sevi. Un tāpēc mēs visu to kampaņu gribam balstīt uz to – palutini sevi. Un tāpēc viss tas, ko mēs saprotam, ko cilvēki visvairāk gribētu, tas tāpat kā ēšanā arī televizora skatīšanā, cilvēki grib baudīt kaut ko, tāpēc mēs esam sadabūjuši tādas lietas, ar ko var baudīt. Tāpēc skatieties mūs un mums būs baudas pilnas lietas!”

Report.: Jaunajā sezonā “LNT” kanālā būs redzamas daudzas oriģinālprogrammas, arī tepat Latvijā uzņemti seriāli, viens no tiek, līdz šim vietējiem ražojumiem netipisks – asa sižeta seriāls “Inspektors Grauds” ekrānos parādīsies jau 15.septembrī un būs skatāms svētdien vakaros. Filma stāsta par policijas darba ikdienu un cīņu pret noziedzīgo pasauli. Galvenie varoņi – jauns policists, kuru atveido aktieris Andris Keišs un policijas suns Ārčijs. Ārčiju atveido divi viena saimnieka vācu aitas sugas suņi – Sendija, kuru izmanto skatos, kad jātvarsta noziedznieki, un Rembo. Filma tiek uzņemta Ventspilī ar pilsētas atbalstu, un, kā jau asa sižeta seriālā, neizpaliks šaušana, pakaļdzīšanās un arī kāds nāvējošs šāviens.

Savukārt no 24.septembra darbadienu vakaros būs redzams seriāls ar gluži pretēju, jauku ievirzi “Ferdinands lieliskais”. Tā ir situāciju komēdija par savādnieku ģimenīti ar uzvārdu Lieliskie, kuri meklē visdažādākās un visnegaidītākās iespējas izrauties no pelēcīgās ikdienas un naudas trūkuma. Ceļš uz izraušanos gan tiek meklēts diezgan netradicionāli – ar jaunu izgudrojumu patentēšanu, pārgudru filozofēšanu, mistisku izmēģinājumu un eksperimentu veikšanu un iesaistīšanos apšaubāmās afērās. Taču viens ir nemainīgs, lai arī kas notiktu ar ikvienu no Lieliskajiem, viņi nezaudē pašcieņu un mieru. Filmas galvenos varoņus atveidos jau pazīstami aktieri – Jānis Jarāns, Gunta Virkava un Jana Duļevska.

Jaunajā sezonā “LNT” kanālā būs skatāmas arī latviešu oriģinālfilmas, pasaules slavenas mākslas filmas, krievu kino un seriāli, tostarp “Kamencka 2” un jaunas multfilmas bērniem. Tāpat būs redzami arī daudzi iemīļoti oriģinālraidījumi – sestdienās “Piektdieņi”, svētdienās “Prāta Banka” ar Edvardu Švānu un iespēju nopelnīt 10 tūkstošus eiro un, protams, “Savādi gan” jaunā veidolā un ar jaunu nosaukumu “Ak Kungs”. Jau zināmai raidījuma komandai tagad pievienojusies Baiba Sipeniece, un raidījums solās būt arī politalizētāks, proti, vairāk joku par politiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu