Ventspilī spēkosies Baltijas valstu stiprākie vīri .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Olimpiskā centra "Ventspils" stadionā sestdien jau otro gadu pēc kārtas notiks spēkavīru turnīrs, kurā piedalīsies spēcīgākie atlēti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Pagājušajā gadā tās bija "Latvijas Spēkavīru sacensības", bet šogad jau "Baltijas spēkavīru kvalifikācija". Spēkavīru vēsturē šis būs pirmais un lielākais turnīrs Baltijā, kurā piedalīsies spēcīgākie atlēti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Turnīrs tiek rīkots, lai atlēti varētu sagatavoties spēkavīru čempionātam pasaulē. Šajā turnīrā piedalīsies seši stiprākie Lietuvas, seši Latvijas un trīs Igaunijas vīri. Atlēti spēkus mēros tādās disciplīnās kā "Fermeru pastaiga", "Automašīnas pacelšana", "Herkulesa tvēriens", "Baļķa pacelšana", "Riepas velšana" un "Kravas automašīnas vilkšana aizjūgā". Latviju pārstāvēs arī stiprākais cilvēks Latvijā un titulu "Latvijas Spēkavīrs 2000, 2001" ieguvējs Raivis Vidzis, kuram ir ekskluzīvas tiesības piedalīties starptautiskajās sacensībās "Eiropas spēkavīru čempionāts", kas no 6. līdz 8.jūlijam risināsies Polijā. Pirmo reizi Latvijā ieradīsies Dr. Duglass Edmunds no Skotijas - IFSA prezidents, kurš būs galvenais sacensību tiesnesis. Savukārt turnīra tiesnesis būs Eiropas čempions stieņa celšanā no Latvijas Viktors Ščerbatihs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu