Deputātam Deņisovam par braukšanu dzērumā - 300 latu sods un uz gadu atņemtas tiesības .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saeimas deputātam Oļegam Deņisovam par automašīnas vadīšanu dzērumā uz gadu būs jāšķiras no autovadītāja apliecības, kā arī jāsamaksā 300 latu sods, BNS pavēstīja ceļu policijas galvenās pārvaldes priekšnieka vietnieks Aivars Sogs.

Deputātam ceļu policijā ir jānodod autovadītāja apliecība, bet pagaidām Deņisovs to nav izdarījis. Sogs skaidroja, ka gadījumā, ja Deņisovu aizturēs pie auto stūres, viņš papildus tiks sodīts par automašīnas vadīšanu bez vadītāja tiesībām, kā arī šobrīd noteikto soda termiņu par braukšanu dzērumā skaitīs no jauna. Kreiso spēku deputāts Deņisovs dzērumā pie stūres tika aizturēts augustā. Deņisova organismā konstatētas 2,35 promiles alkohola. Viņš vadījis auto "Leksus IS 200" un aizturēts Elizabetes ielā plkst. 2. Deņisovs jau iepriekš sodīts par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Jau vēstīts, ka jūlija vidū pieņemtie likuma grozījumi, kas nosaka bargākus sodus par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, paredz par automašīnas vadīšanu, ja asinīs tiek konstatētas vairāk nekā 1,5 promiles alkohola, naudas sodu no 300 līdz 450 latiem un atņemt transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku no sešiem līdz 36 mēnešiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu