LTV sižets par Latvijas hokeja faniem izvirzīts CNN gada balvai .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta sižets par Latvijas hokeja faniem izvirzīts CNN "World report" gada balvai nominācijā "Cilvēki un vietas", informēja LTV Ziņu dienesta vadītājs Gundars Rēders. Balvas piešķiršanas ceremonija notiks 30.maijā Atlantā, ASV. Uz šo nomināciju pretendē arī Austrijas un Moldovas sižets.

Dīva Reiznieka veidotais sižets par Latvijas hokeja faniem CNN pārraidīts pagājušā gada maijā vēl iepriekšējā pasaules čempionāta laikā, un tajā stāstīts par Latvijas hokeja līdzjušanas fenomenu. Katru gadu uz pasaules čempionātu hokejā dodas vairāki tūkstoši līdzjutēju, arī Latvijā spēļu laikā darbs ir paralizēts, jo lielākā daļa valsts iedzīvotāju pielīp pie televizoru ekrāniem, vērojot hokeju. Latviešu fanus bija pamanījuši arī starptautiskie hokeja funkcionāri, tieši viņu dēļ piešķirot Latvijai tiesības rīkot pasaules čempionātu hokejā 2006.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu