Žurnālisti šaha turnīrā sakauj politiķus.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Politiķu un žurnālistu šaha ātrspēles turnīrā "Balsojiet par prātu" šodien žurnālisti sakāva politiķus. Turnīrā uzvarēja žurnālists Alberts Cimiņš, kurš ieguva 4,5 no 5 iespējamiem punktiem.

Arī otro un trešo vietu ieņēma žurnālisti - Valentīns Kirilovs un "Neatkarīgās Rīta Avīzes" pārstāvis Sandris Vanzovičs. No politiķiem labākais bija turnīra organizētājs un apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK Rīgas domes deputātu kandidāts Valdis Kalnozols, bet uzreiz aiz viņa palika ministrs Jānis Krūmiņš un premjera biroja vadītājs Juris Šmits. Kā ziņots, sacensībās varēja piedalīties politisko partiju pārstāvji - deputāti, deputātu kandidāti vai ministri, savukārt no masu medijiem - žurnālisti, kas kaut reizi ir rakstījuši vai uzstājušies par politiskiem tematiem. Ar turnīru "Balsojiet par prātu" šogad svinīgi tika atklāts Valsts šaha čempionāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu