Klaudijas Šīferes apakšveļas plakāti - īpaši pieprasīti .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Panākumiem bagātā supermodele Klaudija Šīfere var justies glaimota, jo reklāmas plakāti, kuros modele tērpta trūcīgā apakšveļā, ir tik pieprasīti, ka tos pat zog, ziņo "Mr. Showbiz". Aģentūra "Deutsche Staedte-Medien", kura Vācijas pilsētā Frankfurtē izvietojusi 600 plakātu, ziņo, ka puse no tiem tikusi aiztikta, mēģinot noņemt.

Visā Vācijā aģentūra izlikusi apmēram 6100 apakšveļas reklāmas plakātu ar blondo skaistuli. Zviedru tekstilizstrādājumu koncerns "Hennes&Mauritz" (H&M), lai novērstu plakātu zādzības, pēc katras reklāmas kampaņas noslēguma plakātus izdala. Šā iemesla pēc parasti izveidojas rindas pie firmas biroja Frankfurtē. Zviedrijas uzņēmumam H&M jau ir pieredze uzmanības piesaistīšanā. Norvēģijā, kad apakšveļas modele bija Anna Nikola Smita, no autoceļiem reklāmas plakāti tika novākti, jo autovadītāji izraisīja avārijas, blenžot uz tiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu