No Dienvidslāvijas izraida BBC žurnālisti.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienvidslāvijas varas institūcijas piektdien pieprasījušas, lai raidsabiedrības BBC žurnāliste Dienvidslāvijā atstāj šo valsti 48 stundu laikā. BBC pārstāvis pieļauj, ka Dienvidslāvijas valdībai nav paticis vēlēšanu atspoguļojums.

Žurnālistei Džekijai Roulandai valsts jāatstāj 48 stundu laikā, tomēr viņa "varēs līdz tam ziņot". "Mēs turpināsim ziņot no Melnkalnes," paziņoja BBC. Melnkalne ir Serbijas prorietumnieciskā mazākā partnere Dienvidslāvijas federācijā. "Izskatās, ka Dienvidslāvijas varas pārstāvji nav apmierināti ar veidu, kā BBC atspoguļoja vēlēšanas," teica BBC pārstāvis. Opozīcija un rietumvalstis uzskata, ka balsu skaitīšanā pieļautas nelikumības un faktiski Koštuņica ir uzvarējis jau pirmajā kārtā. Aptuveni desmit žurnālistu bija spiesti atstāt Dienvidslāviju pirms pagājušajā svētdienā notikušajām prezidenta un vispērējām vēlēšanām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu